KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TÓTH ZOLTÁN"
Sisáért hagyta ott Csankot és Zalát 2009. június 23. 17:17 Németh Gábor után újabb játékossal erősödött a Bp. Honvéd labdarúgócsapata. A piros-feketék ugyanis leigazolták a Zalaeegerszeg középpályását, Tóth Zoltánt. Minderről a kispesti klub számolt be a hivatalos weboldalán.
 
Ilyen volt a magyarok ötödik EPT-idénye 2009. május 18. 20:30 VIDEÓKKAL. Az EPT (Európai Pókersorozat) minden korábbi rekordját megdöntve, valódi áttörést ért el a május elején zárult ötödik évadjában. Nincs ez másképp a magyar pókerjátékosokkal sem, akik soha nem látott számban fordultak meg az öreg kontinens vezető bajnokságának 11 állomásán, köztük Budapesten. Összesen 91-en szerepeltek valamely főversenyen, nyolcszor értek fizetős helyek közé, kétszer pedig a döntő asztalra. Ez azt jelenti, hogy 336 ezer eurót (95 millió forintot) kerestek az asztalokon. A számok azonban néha hazudnak, tekintsünk vissza, milyen is volt magyar szempontból az EPT ötödik évadja!
 
Tóth Richárd király párral tarolt Pesten 2009. március 7. 07:57 Kitűnően kezdett az egyik legjobb magyar pókeresnek tartott Tóth Richárd pénteken, a 170 millió forint összdíjazású Unibet Open 1,650 eurós NL Hold'em-főversenyének 1/C selejtezőnapján. A 29 éves profi király párral a kezében nyert nagy partit és az előkelő 11. helyen, 58 ezer zsetonnal lépett tovább a második fordulóba. Tóthot öt honi játékos, Kovács András, Szilasi Viktória, Pálinkás Zsolt, Újvári Balázs és Kiss Lajos követte, így összesen 17 magyar pókeresnek szoríthatunk szombaton.
 
Tavasszal nem játszhat a ZTE középpályás 2009. január 23. 12:46 A szombati, Ajka elleni felkészülési mérkőzésen térdszalag-szakadást szenvedő Tóth Zoltán túlvan a műtéten, előre láthatólag tavasszal már nem léphet pályára.
 
Ki lett 2008 legjobb magyar pókerese? 2008. december 22. 19:36 Egy újabb történelmi évet zárt a magyar pókerélet 2008-ban. Európában és az Egyesült Államokban is maradandót alkottak játékosaink, Budapest pedig világversenynek adott otthon. A SportHirado.hu összegyűjtötte az év tíz legnagyobb pillanatát az élő versenyeken elért helyezésektől az online sikereken át egészen a magyar bajnokságig. Kiváncsiak voltunk az Önök véleményére is. Olvasóinknál nem Kaló Dénes vitte a pálmát, hanem egy másik klasszis, akivel készített interjúnkat a cikk alján található linkre kattintva érhetik el!
 
Magyar játékos áll a prágai élmezőnyben 2008. december 9. 20:40 Bíró Dániel az első nap hajrájához érkezve remekül manőverezve, az élmezőnyben tartózkodik a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Prága főversenyén, az 5,000 eurós NL Hold'em tornán kedden. Három további magyar induló, Saskőy Szabolcs, Somodi Balázs és a sorozat budapesti állomásán döntőző Tóth Zoltán már búcsúzott. A dán sztár, Gus Hansen újabb élő tornáról távozott idejekorán.
 
Tóth Zoltán fél éve nem látott bravúrja 2008. november 2. 14:37 Az első helyről kezdte a döntő asztalt végül a hetedik helyen zárt, ennek ellenére is a magyar pókeréletben április óta nem látott bravúrt hajtott végre Tóth Zoltán szombaton a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest fináléjában. A sztárokkal teletűzdelt mezőnyben legjobb magyarként szerepelt és 78 ezer euróval gazdagodott. A tornát a brit William Fry nyerte, aki 596 ezer euróval térhetett haza.
 
Tóth Zoltánnal kezdődik a szombati döntő 2008. november 1. 12:16 Magyar versenyzővel kezdődik a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest utolsó napja, vagyis a döntő asztal. Összesen nyolc játékos jutott be a szombaton, 13 órakor kezdődő fináléba, köztük a hódmezővásárhelyi illetőségű Tóth Zoltán is, nem kevesebb, mint 1,059 ezer zsetonnal.
 
Andrejkovics bánta a magyar összecsapást 2008. október 31. 15:44 Alig egy órával a harmadik nap rajtja után a négy talpon magyar játékos közül ketten, Saskőy Szabolcs és Andrejkovics Milán máris búcsúzott a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapesttől. Előbbi a 41., utóbbi a 39. helyen zárt. Délután négy órakor Tolnai Tibor is kiesett, ezzel a 22. lett 10,340 euróval gazdagodott, ezzel már csak Tóth Zoltán tartja a hazai reményeket.
 
Négyen maradtak a pénteki sorakozóra 2008. október 31. 09:57 Kedden 73-an voltak, csütörtök estére már csak négyen maradtak. Ez a magyar mérleg a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest második fordulója után. A legutóbbi játéknapot hazai szempontból Tóth Zoltán zárta a legjobban, aki a kilencedik helyen lépett tovább, de Andrejkovics Milán, Saskőy Szabolcs és Tolnai Tibor is folytathatja a 42 fősre szűkült mezőnyben a csatát a döntő asztalért. Kaló Dénes, Annette Obrestad, Luca Pagano és Kara Scott számára azonban végetért a küzdelem.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu