KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOTH_CSABA"
Új ász trónol a magyar pókerranglistán 2009. március 31. 13:30 A hétvégén Ausztriában 170 fős mezőnyt legyűrő Kármán Antonio vette át a vezetést az Unibet Open március eleji második helyezettjétől, Tóth Csabától a 2009-es magyar pókerranglistán. Az élmezőnyt a napokban zárult Spring Poker Festival és a budapesti viadal döntősei uralják. Az első tíz közé csak Gyarmati Gábor bregenzi bronzérme és Kaló Dénes Bahamákon elért helyezése tudta beverekedni magát. Fantasztikus márciust zártak a magyarok, hiszen 19 számottevő eredmény értek el ebben a hónapban, de vigyázat, a pókerélet csak most lendül bele igazán.
 
Az ifjú magyar pókertitán csodás ezüstje 2009. március 8. 22:31 Hiába ült öt magyar a tízfős döntő asztalon, az Unibet Open főversenyét és az ezzel járó 42 millió forintot a spanyol pókeres, Alvaro Aspas Tarrazón nyerte vasárnap a budapesti Tropicana Casinóban. Az ifjú profi, Tóth Csaba szenzációs szerepléssel a második helyen zárt, Farkas Sándor a negyedik, Kaló Dénes az ötödik, Csorba Csaba a hatodik, Kovács András a nyolcadik lett minden idők második legnagyobb magyar földön rendezett pókertornáján.
 
Életben maradt 10 pókeresünk Budapesten 2009. március 5. 16:19 Igazi mészárlás zajlott szerdán a Tropicana Casinóban Budapesten, ahol 120 játékosból 29-en, köztük tíz magyar érte meg a második fordulót az 450 ezer euró (140 millió forint) összdíjazású Unibet Open 1650 eurós NL Hold'em-főversenyén. A továbbjutók között találjuk a legnagyobb sztárt, Kaló Dénest de Tóth Csaba is sikeresen vette az első akadályt. Búcsúzott a korábban kitűnő online és élő eredményeket elérő Turmezey Péter.
 
Ki lett 2008 legjobb magyar pókerese? 2008. december 22. 19:36 Egy újabb történelmi évet zárt a magyar pókerélet 2008-ban. Európában és az Egyesült Államokban is maradandót alkottak játékosaink, Budapest pedig világversenynek adott otthon. A SportHirado.hu összegyűjtötte az év tíz legnagyobb pillanatát az élő versenyeken elért helyezésektől az online sikereken át egészen a magyar bajnokságig. Kiváncsiak voltunk az Önök véleményére is. Olvasóinknál nem Kaló Dénes vitte a pálmát, hanem egy másik klasszis, akivel készített interjúnkat a cikk alján található linkre kattintva érhetik el!
 
Tóthék második nekifutásra véreztek el 2008. november 17. 23:00 Megbosszulta magát a csekély zsetonmennyiség, mind a nemrég profinak szerződő Tóth Csaba, mind Tóth Sándor kiesett a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Varsó második versenynapján hétfőn. Az 5,400 dolláros NL Hold'em főversenyen mindössze 24-en folytatják a küzdelmet kedden az értékes trófeáért és a 370 ezer eurós nyereményért.
 
Tóth Csaba nemzetközi csapat tagja lett 2008. október 10. 18:51 Nagy dicsőség érte a hazai pókersport világát, hiszen az alig 21 éves Tóth Csaba csatlakozott az egyik jelentős nemzetközi terem, a RedKings Poker profi játékosainak táborához.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu