KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TORNA_VILAGBAJNOKSAG"
Berki újra világbajnok, irány London?! 2011. október 15. 08:18 EXKLUZÍV! Szenzációs kettős magyar sikert hozott a tokiói tornász világbajnokság szombat reggeli lólengés döntője, ahol Berki Krisztián óriási fölénnyel védte meg címét, míg Hídvégi Vid a negyedik helyen zárt. Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a mindenkit foglalkoztató kérdésre a SportHirado.hu-nak azt válaszolta, jelenlegi tudomása szerint kvalifikálta magát Berki az olimpiára, de a hivatalos döntésre vasárnapig várni kell.
 
Él az esély a magyar olimpiai aranyra 2011. október 10. 16:28 EXKLUZÍV! Emberfelettit küzdött Berki Krisztián a gyűrűkkel, így megmaradt a remény, hogy eléri célját, és jövőre ott lesz Londonban. Hivatalosan még nem erősítették meg, de a magyar szakvezetés számítása alapján teljesítette az olimpiai induláshoz szükséges feltétel első részét. A tokiói tornász világbajnokságon gyűrűn és nyújtón elérte az átlagpontszám 85 százalékát. Most már csak az kell, hogy szombaton érmet nyerjen a lólengés szerenkénti fináléjában, ahova első helyen jutott be.
 
A 20. hely is előrelépés a magyaroknak 2011. október 8. 16:36 A Divéky Luca, Böczögő Dorina, Austin Sheppard, Lónai Hajnalka, Gombás Laura, Nagy Orsolya összeállítású magyar női csapat huszadik helyen végzett a Tokióban zajló olimpiai kvalifikációs torna-vb-n. Egyéniben Sheppard volt a legjobbunk.
 
Berki Krisztián vezet a torna-vébén 2010. október 19. 21:38 Gyakorlatilag már döntőben érezheti magát a négyszeres Európa-bajnok Berki Krisztián, aki vezeti a lólengés mezőnyét a tornászok rotterdami világbajnokságán. A 6,7-es kiinduló pontszámú gyakorlata - a hazai szövetség tájékoztatása szerint - tökéletesen sikerült, produkciójára 15,900 pontot kapott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu