KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOPLIGAK"
Rangadóval folytatódik a Serie A! 2012. január 27. 18:30 Az 1. fordulót közvetlenül karácsony előtt pótolták be az olasz labdarúgó-élvonalban, néhány héttel később, a 20. fordulóban mindennek a reciprokát láthatjuk, szurkolhatjuk végig. A kör rangadója kétségkívül a Juventus-Udinese csata lesz, ahol a listavezető és veretlen Zebrák a jelenlegi harmadikat fogadják. A Roma odahaza, az Inter Leccében folytatná menetelését. A Milan a Cagliari ellen készül a jövő heti, Lazio elleni megméretésre.
 
Best of Poollal, Van Persie-vel, Mouval 2011. november 21. 17:22 A Liverpool hatpontos meccset nyert a Stamford Bridge-en, Robin van Persie-t nincs védelem, amelyik meg tudná állítani. José Mourinho „agyonszerette” játékosát, a Bayern, a PSG és Bojan Krkic nem lehet büszke magára. A Köln-Mainzon nem a labdarúgásé volt a főszerep.
 
Van Persie Arsenaljáé volt a hétvége 2011. október 31. 20:07 A mögöttünk hagyott topligahétvége kétségkívül legérdekesebb összecsapását Londonban vívták, az Arsenal nyolcgólos meccsen nyert a Stamford Bridge-en, Robin van Persie vezényletével. A Barcelonánál szintén elégedetten dőlhetnek hátra, a Lille-nek a helyzetek kihasználásával akadt gondja. Rómában a fejeké volt a főszerep. Hétvégi best of.
 
A Barcának és az Internek is odavágtak 2011. szeptember 28. 18:24 Néhány forduló már lement valamennyi topligából, és megnéztük, hogy teljesítenek az élvonalba frissen felkerült együttesek. A Betis mindjárt az élre, a Barcelona elé repült, míg a Novara edzőt buktatott az Internél. A tizenegy együttesből egyik sem áll kiesésre, az Augsburg osztályozót játszana jelen állás szerint.
 
Szuper Messi, Oktoberfest az arénában 2011. szeptember 26. 13:29 A hétvégén, főként szombaton szinte követhetetlenül peregtek az események a topligákban, ezeket szedtük most csokorba. Messi és a Barca földbe gyalulta az Atléticót, a Real Madrid villámgólt kapott, majd látványosan magára talált. Van Persie duplán ünnepelt, Torres feje elborult. Ranieri győztes csapatot faragott az Interből, a Bayern eddig is az volt. A PSG menetel. Legek.
 
Ki volt a szezon jobbszélsője? Top 10 2011. június 18. 19:16 Az idény csapata, 5. rész: jobboldali középpályások. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! A hatodik részben a jobboldali középpályások jönnek, íme honlapunk tíz jelöltje, de ki volt a legjobb? Szavazz!
 
Augusztusig búcsúznak a topligák 2011. május 20. 18:21 Még néhány óra és nyári pihenőre térnek az európai topligák szereplői, Anglia, Spanyol- és Olaszország legjobbjai. A Bajnokok Ligája két döntősére ez nem vonatkozik, a Man. United és a Barca-sztárok csak jövő szombaton este zárják a 2010-2011-es feladatsort, de ezen a hétvégén még saját pontvadászatukra figyelnek. Mindkét együttes már aranyérmesként várja a honi zárást, ugyanez vonatkozik az AC Milanra is. Több együttes azonban még izgulhat, Európa-liga szereplés és bennmaradás is eldől szombaton és vasárnap.
 
Topligák: bajnok lehet a Milan, a BVB 2011. április 30. 00:00 Az AC Milan története tizennyolcadik, a Borussia Dortmund hetedik bajnoki címét ünnepelheti a hétvégén, amihez azonban az Inter és a Leverkusen botlása is szükséges. Most a Chelsea-drukkerei is szurkolnak majd az Arsenalnak, amely a bajnoki cím első számú várományosát, a Manchester Unitedet fogadja a kontinens csúcsrangadóján. Spanyolországban a Clásico"árnyékolja be" a fordulót.
 
Szombati futballdömping, tarts velünk! 2011. április 22. 21:31 A húsvéti ünnep rányomja a bélyegét a topligák hétvégi programjára, szombaton rendezik a mérkőzések zömét, így az élcsapatok döntő része is ekkor szerepel. Összesen 11 találkozót közvetítünk a megszokott módon gólvideókkal fűszerezve a nap folyamán, a dömping 12:30-kor a Roma bajnokijával veszi kezdetét és véget sem ér a Juventus 21 órás találkozójáig. Ne maradj le a kivételes futballmaratonról! Ugye, velünk tartasz?!
 
Bajnok a Dortmund, Vadócz a Nou Campban? 2011. április 22. 19:20 A hétvége legnagyobb kérdésére a választ Dortmundban várják a futballrajongók, hiszen a hatszoros bajnok 2002 után ismét felülhet Németország trónjára. Ehhez azért kell a Leverkusen is, no meg egy győzelem a Mönchengladbach ellen. Angliában Fernando Torres megtörheti gólcsendjét a Chelsea-ben, a Pool kilencedjére legyőzheti a Birminghamet és persze az MU is megágyazhat következő PL-címének. A Real Madrid három napon belül visszatér Valenciába, a Nou Campban pedig ott lehet a kezdőben Vadócz Krisztián. Edinson Cavani immár vendég Palermóban, a Milan a Brescia ellen üdvözülhet.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu