KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOLNAI_TIBOR"
Korán elbukott Magyarország a póker Eb-n 2009. október 14. 13:28 A 17 induló csapat közül a 14. helyen végzett Magyarország a Bádenben rendezett 20 ezer euró nevezési díjú póker Európa-bajnokság (Poker EM) csapatversenyében. A győzelmet Svájc szerezte meg.
 
Ilyen volt a magyarok ötödik EPT-idénye 2009. május 18. 20:30 VIDEÓKKAL. Az EPT (Európai Pókersorozat) minden korábbi rekordját megdöntve, valódi áttörést ért el a május elején zárult ötödik évadjában. Nincs ez másképp a magyar pókerjátékosokkal sem, akik soha nem látott számban fordultak meg az öreg kontinens vezető bajnokságának 11 állomásán, köztük Budapesten. Összesen 91-en szerepeltek valamely főversenyen, nyolcszor értek fizetős helyek közé, kétszer pedig a döntő asztalra. Ez azt jelenti, hogy 336 ezer eurót (95 millió forintot) kerestek az asztalokon. A számok azonban néha hazudnak, tekintsünk vissza, milyen is volt magyar szempontból az EPT ötödik évadja!
 
Taroltak a magyar pókeresek Innsbruckban 2009. május 13. 14:27 Két értékes eredményt ért el Tolnai Tibor illetve Forgács Gyula az Ausztriában rendezett CAPT Innsbruck elnevezésű rangos pókerbajnokságon. Az EPT (Európai Pókersorozat) budapesti állomásán 22. helyen záró rutinos játékos a 200 eurós Pot Limit Omaha-tornán diadalmaskodott, utóbbi pedig negyedik lett az 1,000 eurós NL Hold'em-tornán. Legutóbb a sógoroknál Kármán Antonio tarolt, amikor megnyerte az ország legnagyobb pókerviadalát és 117 ezer eurót tett zsebre.
 
Andrejkovics bánta a magyar összecsapást 2008. október 31. 15:44 Alig egy órával a harmadik nap rajtja után a négy talpon magyar játékos közül ketten, Saskőy Szabolcs és Andrejkovics Milán máris búcsúzott a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapesttől. Előbbi a 41., utóbbi a 39. helyen zárt. Délután négy órakor Tolnai Tibor is kiesett, ezzel a 22. lett 10,340 euróval gazdagodott, ezzel már csak Tóth Zoltán tartja a hazai reményeket.
 
Négyen maradtak a pénteki sorakozóra 2008. október 31. 09:57 Kedden 73-an voltak, csütörtök estére már csak négyen maradtak. Ez a magyar mérleg a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest második fordulója után. A legutóbbi játéknapot hazai szempontból Tóth Zoltán zárta a legjobban, aki a kilencedik helyen lépett tovább, de Andrejkovics Milán, Saskőy Szabolcs és Tolnai Tibor is folytathatja a 42 fősre szűkült mezőnyben a csatát a döntő asztalért. Kaló Dénes, Annette Obrestad, Luca Pagano és Kara Scott számára azonban végetért a küzdelem.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu