KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TISZA TIBOR"
Bemutatták Tisza Tibort Diósgyőrben 2011. szeptember 5. 18:40 A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr hétfőn sajtótájékoztatón mutatta be új szerzeményét, az ötszörös magyar válogatott Tisza Tibort, aki három évre szóló szerződést írt alá.
 
Nagy visszatérő Diósgyőrben 2011. szeptember 4. 21:14 Tisza Tibor 2004. augusztus 7-én a DVTK - Pápa mérkőzésen mutatkozott be a DVTK-ban és az NB I-ben. Hétfőn ismét magára öltheti diósgyőri mezt a korábbi magyar válogatott csatár.
 
Kulcsembere ismét elhagyta az Újpestet 2011. január 29. 14:03 Hivatalossá vált: Tisza Tibor ismét elhagyta az Újpestet, ezúttal is Belgiumba szerződött. A 26 éves csatár fél évre került kölcsönbe a St. Truidenhez, de eddigi klubjánál nem számolnak a visszatérésével.
 
Tisza az Újpest B-vel edz 2011. január 18. 14:59 Tisza Tibornak, az Újpest támadójának egy hete van arra, hogy döntsön, marad-e Újpesten, vagy más csapatnál folytatja pályafutását.
 
Belgiumban folytatja az újpesti gólvágó 2009. augusztus 18. 12:38 Tisza Tibor a belga labdarúgó-bajnokság második osztályában szereplő Antwerpenben folytatja pályafutását. A gólerős csatár a 2009-2010-es szezonban kölcsönjátékosként erősíti a nagy múltú, korábbi KEK-döntős klubot. Erről az ujpestfc.hu számolt be.
 
Újpesti döntetlen a lengyel bajnok ellen 2009. július 1. 20:33 Az Újpest FC 1-1-es döntetlent játszott Ausztriában a lengyel labdarúgó-bajnokság győztese, a Wisla Kraków ellen. A lila-fehérek gólját Tisza Tibor rúgta a 83. percben, míg a krakkóiak találatát büntetőből szerezte Arkadiusz Glowacki (17.)
 
Újpesti döntetlen a lengyel bajnok ellen 2009. július 1. 20:33 Az Újpest FC 1-1-es döntetlent játszott Ausztriában a lengyel labdarúgó-bajnokság győztese, a Wisla Kraków ellen. A lila-fehérek gólját Tisza Tibor rúgta a 83. percben, míg a krakkóiak találatát büntetőből szerezte Arkadiusz Glowacki (17.)
 
Fegyelmi követi a könyörtelen belépőt 2009. április 10. 11:09 Csehi István, az Újpest FC labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója csütörtökön fegyelmi eljárást kezdeményezett Komlósi Ádámmal szemben. A lila-fehérek Debrecen elleni bajnoki rangadóján a hajdúságiak védőjátékosa nyújtott lábbal beleszállt Tisza Tiborba, a lila-fehérek támadója szerencséjének köszönheti, hogy megúszta az esetet súlyos sérülés nélkül.
 
Labdarúgás, NB I: szerda délután megműtötték Tisza Tibort 2008. november 27. 10:47 Szerda délután feküdt kés alá egy korrekciós műtét miatt a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC csatára. Tiszát - miután szinte az egész őszi szezont kihagyta - a gyorsabb felépülés érdekében operálta meg az orvosi stáb.
 
Hajdú és Nagy nem illett a szerkezetbe 2008. július 25. 17:30 Szentes Lázár, az Újpest FC tavasszal kinevezett vezetőedzője a SportHirado.hu-nak elárulta, hiába nyújtott átlag feletti teljesítményt az elmúlt szezonban Hajdú Norbert, a balszélső nem illett bele a következő idényre kialakított szakmai koncepcióba. Az U19-es válogatottal a csehországi Európa-bajnokságon szereplő, és nagyszerű játékot nyújtó Nagy Olivér Pécsre távozásának ugyanez a magyarázata.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu