Belgiumban folytatja az újpesti gólvágó

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 18. 12:38
Tisza Tibor a belga labdarúgó-bajnokság második osztályában szereplő Antwerpenben folytatja pályafutását. A gólerős csatár a 2009-2010-es szezonban kölcsönjátékosként erősíti a nagy múltú, korábbi KEK-döntős klubot. Erről az ujpestfc.hu számolt be.


A támadó a néhány hete kezdődött NB I-ben négy találkozón kétszer volt eredményes, a Diósgyőr ellen győztes gólt szerzett.

„Tisza Tibor személyében egy nagyon gólveszélyes távozott a keretből, ő volt a csapat egyik kulcsembere – mondta Willy McStay vezetőedző az újpesti klubhonlapnak. -  Nagyon sokat dolgoztunk vele, hogy egyre jobb formába kerüljön, és minél nagyobb erőssége legyen az Újpestnek. Ez az építkezés most megtört. Csalódott vagyok, mert távozása egy nappal a Pápa elleni meccs előtt vált nyilvánvalóvá számomra, és ez az információ befolyásolta a közvetlen taktikai felkészülést is, mivel vele készültünk, de nélküle kellett játszanunk. Személy szerint én nem akartam, hogy távozzon a csapattól, mert nagyon értékes játékosnak tartom. Miután egy kulcsember igazolt el, most az a legfontosabb feladatunk, hogy pótoljuk őt, és megtervezzük a szezont Tisza Tibor játéka nélkül.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu