KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZTEVAN_JOVETICS"
2014. július 31. 11:46 Sztevan Jovetics duplája csak a döntetlenhez volt elég a Manchester Citynek a Liverpool ellen, a Guinnes Kupa amerikai felkészülési torna második fordulójában, magyar idő szerint szerdáról csütörtökre virradóra. A találkozón, amelyen kétszeres vezetett a City, végül igazságos 2-2 született, a büntetőrúgások a Vörösöknek mentek jobban.
 
Jovetics és Negredo City-mezzel – fotók 2013. július 19. 19:08 A Manchester City talán a nyár eddigi legnagyobb angliai fogásáról adott hírt hivatalos honlapján péntek este. A montenegrói ász Sztevan Jovetics öt év után hagyta el a Fiorentinát a Polgárok kedvéért, a váltást a lilák már egy nappal ezelőtt bejelentették.
 
Jovetics a Cityhez igazol - HIVATALOS 2013. július 18. 21:17 Elengedi a Fiorentina a Manchester Cityhez legnagyobb értékét, a montenegrói csatár Sztevan Joveticset - derül ki a klub csütörtök esti közleményéből. 26 plusz négy millió euróval sikerült meggyőzni a lilákat.
 
Juventus-Arsenal: Jovetics a tét 2013. május 21. 20:08 Harmincmillió eurós ajánlatot tett le az asztalra hétfőn az Arsenal a Fiorentinának Sztevan Joveticsért, a csapat montenegrói válogatott csatáráért - állítja a CNN olasz tudósítója, Tancredi Palmeri. A La Stampa is cikkezett erről. A Juventus beszáll a harcba.
 
Jövőre mehet a Cityhez Jovetics 2012. szeptember 12. 17:50 Luca Tonit aranycipős szezonja után még egy évig meg tudta tartani a Fiorentina, most Sztevan Jovetics van hasonló helyzetben a liláknál. Jövőre már nagyon nehéz, szinte lehetetlen lesz megtartani a montenegróit, aki az egyik legkeresettebb csatárnak számít Európában.
 
A Chelsea bejelentkezett Joveticsért 2012. június 14. 15:54 A Chelsea 25 millió eurós ajánlatot tett a Fiorentina montenegrói sztárjáért, Sztevan Joveticsért. A La Gazzetta dello Sport arról ír, hogy a csatár ügynöke személyesen tudatta ezt Daniele Pradé sportigazgatóval.
 
Hosszabbított az Arsenal kiszemeltje 2011. november 1. 12:31 Hosszú hónapok tárgyalásai után három évvel 2016-ig meghosszabbította szerződését a Fiorentina házi gólkirálya, Sztevan Jovetics.
 
Nem adták el 25 millióért, lesérült 2010. augusztus 4. 14:54 Nagyjából féléves kihagyásra kényszerül Sztevan Jovetics, a Fiorentina csatára, aki súlyos térdsérülést szenvedett a felkészülés során. A montenegrói támadó több helyen károsodott térdszalagjait műtéttel hozzák rendbe.
 
Jovetics: Ne hasonlítsanak Messihez! 2009. november 2. 16:06 Sztevan Jovetics, a Fiorentina csatára nem szereti, ha másokhoz hasonlítják, így azt sem szeretné, ha Lionel Mesivel vetnék össze képességeit.
 
Frey: Nagyon jó csapat ez a Debrecen! 2009. október 21. 09:08 Videóval: meccsösszefoglaló! Tudták, hogy a Debrecen nem rossz csapat, de erre még maguk a Fiorentina játékosai sem számítottak. A SportHirado.hu Sébastien Frey kapussal és Sztevan Joveticcsel beszélgetett a „csak” 4-3-ra megnyert labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmeccs lefújása után. Abban egyetértettek: egy remek alakulat ellen arattak létfontosságú győzelmet Budapesten.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu