Juventus-Arsenal: Jovetics a tét

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 21. 20:08
Harmincmillió eurós ajánlatot tett le az asztalra hétfőn az Arsenal a Fiorentinának Sztevan Joveticsért, a csapat montenegrói válogatott csatáráért - állítja a CNN olasz tudósítója, Tancredi Palmeri. A La Stampa is cikkezett erről. A Juventus beszáll a harcba.


Éppen ennyit, harminc milliót kér a játékosért a Fiorentina elnöke, aki tavaly megígérte neki, megfelelő ajánlat esetén ezen a nyáron már nem gördít akadályt a távozása elé.

Della Valle félig-meddig már lemondott a technikás, robbanékony, mindemellett a 16-oson kívülről is veszélyes támadóról. Az alábbiakat kedd délután nyilatkozta:

"Jovetics? Betartom az ígéretem, de még nem tudom, hogyan dönt. Ha elhagyna minket, arra az eshetőségre is fel vagyunk készülve, meg tudjuk erősíteni a támadó szekciót. Összegekről nem beszélnék, a sajtóban egyébként már napvilágot láttak. Nem valószínű, hogy meg tudjuk tartani."

Jovetics másik komoly kérője a Juventus, amely hasonló ajánlatban gondolkozik (bár nem csak készpénzben, hanem játékossal is fizetne). Míg a lilák szívesebben adnák el külföldre, addig JoJo  szívesebben maradna Olaszországban - a pletykák szerint.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu