KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZLOVÁKIA"
Szlovák meglepetésarany Vancouverben! 2010. február 13. 23:37 Borult a papírforma a legelső biatlonversenyen Vancouverben! Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a szlovák Anastazia Kuzmina nyeri a 7.5 kilométeres sprintet, szállítva ezzel az első női aranyat északi szomszédainknak. Szlovákiának még nem volt aranyérme a téli olimpiák történetében. Kuzmina egy lőhibát vétett, másfél másodperccel előzte meg a németek favoritját, Magdalena Neunert és több mint tízzel a hibátlan lövészetet teljesítő francia Marie Dorint.
 
Szlovákia: Puskás minden idők legjobbja 2008. november 14. 21:06 Szlovákiában Puskás Ferencet tartják minden idők legjobb labdarúgójának - derül ki a topky.sk weboldalon meghirdetett szavazás eredményeiből. Az Aranycsapat egykori tizesére eddig kétszer annyian voksoltak, mint Diego Maradonára, Zinedine Zidane pedig Pelét taszíthatja le a dobogóról.
 
Szlovákia: dubaiakkal lesz első osztályú csapata Csallóköznek 2008. június 17. 15:35 Hosszasan elhúzódó folyamat végére került pont azzal, hogy a dunaszerdahelyi DAC 1904 tavaly még harmadik ligás klubja végül fuzionált a szlovák Corgon Liga tizedik helyén végzett FC Senec gárdájával, amely a befektető, egyben tőkeerős tulajdonos nélkül maradt.
 
Kerékpár, Europe Tour: Kusztor Péter sikere Szlovákiában 2008. május 23. 21:30 Az augusztusi pekingi olimpiára készülő Kusztor Péter győzött pénteken a kerékpáros Europe Tour-sorozat szlovákiai állomásán.
 
Jégkorong-vb: megmenekültek a szlovákok, szlovén és olasz kiesés 2008. május 11. 09:50 A szlovákok és a franciák is megnyerték második meccsüket a kiesés elkerüléséért vívott párharcokban a kanadai jégkorong-világbajnokságon, így a riválisok, Szlovénia és Olaszország búcsúztak az élvonaltól.
 
Jégkorong-vb: szlovák és francia siker a reményfutamban 2008. május 10. 09:29 A szlovákok a szlovénokat, a franciák pedig az olaszokat verték a kiesés elkerüléséért vívott, két győzelemig tartó párharcokban a kanadai jégkorong-világbajnokságon.
 
A németek bravúrját a szlovákok bánták 2008. május 6. 07:46 Meglepetésre a német válogatott kétgólos győzelmet aratott Szlovákia ellen a Kanadában zajló jégkorong-világbajnokság csoportkörének második fordulójában. A vártnál nehezebben, csak a hosszabbításban múlta felül Finnország északi „kisriválisát”, Norvégiát, míg ugyancsak minimális különbséggel kerekedett Fehéroroszország fölé Svájc, igaz, legalább túlóra nélkül. A svédek viszont nem aprózták el és a vb eddigi legnagyobb arányú győzelmét aratták a francia csapat ellen.
  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu