KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZIVÓS MÁRTON"
Nagy és Szivós nincs a magyar keretben 2014. július 29. 18:49 Négy helyen változtatott Európa-bajnoki keretén Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki kedden hirdetett csapatnévsort az augusztusi, kazahsztáni világkupára.
 
Szivós folytathatja a vízilabdát 2014. május 23. 13:26 A Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika vezetője úgy gondolja, hogy Szivós Márton, a vízilabda-válogatott világbajnok játékosa folytathatja pályafutását.
 
Modernkori rocksztárok felügyelettel 2009. július 16. 09:55 Szinte pontosan két nap múlva száll fel a magyar férfi vízilabda-válogatott repülőgépe Ferihegyről, hogy nekivágjon a közel másfél órás római útnak. Dicsőséges hadjáratban reménykedünk a világbajnokságon, még akkor is, ha tudjuk, sok mindenben fejlődnie kell az együttesnek. Szerencsére, Kemény Dénes együtteséről már lekerült a kerethirdetés előtti lelki teher is. Ezt a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely is megerősítette a SportHirado.hu kérdésére, az utolsó felkészülési mérkőzést követően, Gyöngyösön, ahol fantasztikus rajongás vette körül játékosainkat.
 
Magyar-román: nem kell bosszútól tartani 2009. július 1. 17:55 Nincs mit bizonyítania a magyar férfi vízilabda-válogatottnak. Az elmúlt három olimpián aranyérmet szerző csapat csütörtök este Cegléden ismét az őket a hétvégén 6-5-re elverő román együttessel találkozik. Itt van tehát a visszavágás lehetősége! Igaz, pólósaink és maga a szövetségi kapitány, Kemény Dénes is úgy gondolja, ez a mérkőzés is csak egy a sok közül. Szivós Márton, a Domino-Honvéd szélsője a SportHirado.hu-nak elárulta, bízik benne, hogy ott lesz a római világbajnokságra utazó tizenhárom játékos között. A kapitány azonban még gondolkozik, egyelőre csak alakulgat fejében a végleges névsor.
 
„Fejleszteni kell, mint a Formula-1-ben" 2009. április 10. 07:16 A múlt héten klubcsapata és a válogatott szereplését értékelte Szivós Márton, ezúttal pedig sportága fontosabb kérdéseiben foglalt állást a Domino Honvéd vízilabdacsapatának szélsője. A pólósfamíliából származó játékos egyetért „kollégája”, Benedek Tibor véleményével, miszerint reformokra van szükség az egyik legnépszerűbb magyar sportban. Az alapszakasz végéhez közeledő bajnoki idény gólkirályjelöltje a SportHirado.hu-nak elmondta, kőkeményen megdolgoztak azért, hogy kiélvezhessék a vízilabdával járó előnyöket.
 
Szivós Márton: A Vasas útján járunk 2009. április 3. 07:43 Szerény és halk szavú. Egyértelműen meghatározó ember klubcsapatában és lassan a válogatottban is az lehet. Szivós Márton, a Domino Honvéd vízilabdacsapatának szélsője nem értékeli túl saját szerepét, és tudja, küzdenie kell azért, hogy kihagyhatatlan legyen a Kemény Dénes vezette nemzeti csapatból. A korábban Olaszországban is szereplő pólós egy kellemes budapesti kávézóban válaszolt a SportHirado.hu kérdéseire. Többek között arra, milyennek látja klubja esélyeit a magyar bajnoki rájátszásban.
 
Vincze Balázs: Fekete hétvége volt 2008. december 18. 17:37 A férfi vízilabdázók legrangosabb kupasorozatában, az Euroliga csoportküzdelmeiben a magyar bajnok Vasas a Komjádi Sportuszodában szenvedett egygólos vereséget a szerb Partizantól, miközben az Eger Marseille-ben nem bírt francia vendéglátójával. A LEN-kupában már jóval nagyobb szerencse kísérte a két magyar klubcsapata nyolcaddöntős szereplését: a Domino és a Szeged is a negyeddöntős folytatásra vár. A SportHirado.hu szakértője, Vincze Balázs értékel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu