KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZEPESI_GYORGY"
Kitüntette a FIFA Szepesit 2012. május 24. 22:24 Szepesi Györgyöt kitüntették a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 62., budapesti kongresszusának csütörtöki ünnepélyes megnyitóján.
 
Szepesi Gyuri bácsi 90 éves lesz 2012. február 3. 11:25 Vasárnap ünnepli 90. születésnapját Szepesi György, a Magyar Rádió sportriportere, akinek neve egybeforrt az Aranycsapatéval, számos olimpiáról és labdarúgó-világbajnokságról közvetített.
 
Mészöly: "Albert volt a legjobb barátom" 2011. október 31. 10:22 Aki ismerte, csak jót tudott mondani Albert Flóriánról. Az egyetlen magyar aranylabdás futballistát az egész ország siratja, Mészöly Kálmán, a "Sőke Szikla" letörten, Szepesi György egykori sportriporter hitetlenkedve fogadta a ferencvárosi legenda halálát. Rákosi Gyula a "testvérét" siratja.
 
Puskás Ferencért szóltak a harangok 2008. november 17. 19:18 Szentmisével és meghitt hangulatú emlékkoncerttel adóztak Puskás Ferenc emlékének hétfő este a budapesti Bazilikában. A legenda halálának második évfordulójára rendezett megemlékezést az Alzheimer-kórban szenvedők megsegítésére szervezett jótékonysági koncert követte. A megindító eseményen természetesen több ismerős arc is felbukkant.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu