KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZENTES_VIZISPORT_KLUB"
Olimpiai bajnoka repítette a Szegedet 2009. május 6. 20:07 Második mérkőzését is megnyerte a Szeged Beton vízilabdacsapata a bajnoki rájátszás második fordulójában. A csongrádiak ezúttal a PVSK-t verték 14-9-re. Olimpiai bajnokuk, Varga Tamás négyszer is bevette az ellenfél hálóját, a mivel a meccs legjobbja lett. A két fővárosi egyesület rangadóján az Újpest Létay Krisztián remeklésével 9-9-es döntetlent játszott a zuglóiakkal.
 
Bombázója nélkül is aratott a kupaelső 2009. április 25. 19:20 Minden elismerésünk a Szegedé. Kásás Zoltán tanítványai szerdán megnyerték a vízilabda LEN-kupát, három napra rá pedig klasszisait pihetetve, már csak presztízsből is megnyerték idegenben a Fehérvár elleni mérkőzést a bajnoki alapszakasz zárófordulójában. A csongrádiak mellett az élcsapatok is nagyon igyekeztek. A Vasas a pécsieket, míg a Honvéd a BVSC-t intézte el idegenben. Utóbbi együttesben Szivós Márton hat gólt rámolt be a zuglóiak hálójába. A Ferencváros a Szentes ellen nyert magabiztosan 15-8-ra.
 
Sikeres főpróba után utazhat a Szeged 2009. április 4. 19:50 Magabiztos hazai győzelemmel hangolt a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata a LEN Kupa fináléjára. Kásás Zoltán tanítványai 11-5-re verték az OSC-t az ob I 20. fordulójában, így nagy önbizalommal utazhatnak a Panioniosz otthonába a jövő héten. Az élcsapatok közül a Vasas az Újpestet, míg a Honvéd a Fehérvárt verte simán. A Ferencváros a BVSC otthonából hozta el a pontokat, ám ennek ellenére nem tudott visszakerülni a harmadik helyre. Az előző körben őket megelőző Eger ugyanis az OSC elleni meccséhez hasonlóan ezúttal is húsz gólt szórt - most a Szentes hálójába.
 
Vízilabda ob I, 7. forduló: homokszemek a Szeged győzelmében 2008. december 5. 19:55 Végig vezetve nyerte a Szentes elleni találkozóját a Szeged-Beton férfi vízilabdacsapata, amelyben Varga Tamás és a fiatal Török is remekelt. Kásás Zoltán edző szerint azonban az utolsó negyedben homokszem került a csapat védekezésének gépezetébe.
 
Presztízsmeccs várható a Szentes ellen 2008. október 10. 14:51 A férfi vízilabda OB I második fordulójában is hazai környezetben játszik a Fehérvár Póló SE, méghozzá szombaton 18 órakor a Szentest fogadja a Dabrowski-csapat. Egyértelműen presztízsmérkőzésre van kilátás, már csak azért is, mert a nyáron négy játékost is igazoltak a fehérváriak Szentesről.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu