Presztízsmeccs várható a Szentes ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 10. 14:51
A férfi vízilabda OB I második fordulójában is hazai környezetben játszik a Fehérvár Póló SE, méghozzá szombaton 18 órakor a Szentest fogadja a Dabrowski-csapat. Egyértelműen presztízsmérkőzésre van kilátás, már csak azért is, mert a nyáron négy játékost is igazoltak a fehérváriak Szentesről.


Az anyagi gondok miatt már annak is örülniük kell a székesfehérvári vízilabda-szimpatizánsoknak, hogy a gárda egyáltalán elindulhatott a bajnokságban, s ha az ígért támogatás is megérkezik, akkor reális lehet a célkitűzés, az első nyolcba kerülés.

A Fehérvár Póló SE az első játéknapon sem vallott szégyent, az Újpest csak nagy nehézségek árán tudott nyerni a Csitáry G. Emil uszodában 10-7-re, ám most a nagy rivális Szentes érkezik.

A csongrádiaktól a nyáron négy pólós – a kapus Újházi Attila, a center Szabó Tamás, a védő Vígh Róbert és az átlövő Turzai Gábor – is áttette a székhelyét a Fehérvárra, így a két csapat biztosan presztízsharcot vív majd a medencében.

Ami azt illeti, a harccal már tavaly sem volt probléma, a bajnokságot egyébként jól kezdő fehérváriak ellen a Szentes egy kellemetlen, vagy ha úgy tetszik, durva harcmodort választva győztek egy éve ősszel, míg tavasszal már sokkal rosszabb formát mutattak Hesz Mátéék, s az alapszakasz második felében mindössze egy pontot szereztek. Éppen a Szentesen elért 6-6-os döntetlennel.

Fordulatos mérkőzésre van mos is kilátás Székesfehérváron, amelynek játékvezetői Fekete Balázs és Bors László lesznek.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu