KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SYBILLE_BAMMER"
Czink is csatlakozott Szávayhoz! 2009. május 28. 15:41 Czink Melinda közel három órás, fantasztikus csatában harcolta ki a harmadik fordulóba jutást a Roland Garros (salak, 16.1 millió dollár összdíjazás) csütörtöki játéknapján az esélyesebbnek tartott osztrák Sybille Bammer ellen. Jutalma: Szvetlana Kuznyecova ellen játszhat a nyolcaddöntőért. Acapulco után ismét összehozta a sors Szávay Ágnest Venus Williamsszel, az amerikai klasszis a cseh Lucie Safarovát verte a második körben.
 
Ivanovics búcsúztatta a hazai kedvencet 2008. október 23. 18:04 A világranglista negyedik helyére visszacsúszó Ana Ivanovics magabiztos játékkal verte a hazai pályán szereplő Sybille Bammert, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a linzi 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán. Az elődöntőbe jutásért az Zürichben finálét játszó, olasz Flavia Pennetta vár rá, aki a szlovák Dominika Cibulkovát búcsúztatta.
 
Pennetta szervái megállították Petrovát 2008. október 15. 18:37 Már az első fordulóban búcsúzott az orosz Nagyja Petrova a Zürichben rendezett, 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán. A világranglista 13. helyén álló játékos az olasz Flavia Pennettától kapott ki meglehetősen sima meccsen, 6:1, 6:1-re. A talján lány első szervái remekül sikerültek, kelet-európai riválisa nem találta az ellenszert. Petrovával ellentétben magabiztosan lépett tovább viszont Venus Williams az ukrán Aljona Bondarenkóval szemben. Az amerikai klasszis már a második körből léphetett tovább, így elsőként tagja a legjobb nyolc mezőnyének.
 
Tenisz, US Open: búcsúzott a tavalyi wimbledoni döntős Bartoli 2008. augusztus 31. 23:54 A nyolcaddöntő jelentette a végállomást a 12. helyen kiemelt Marion Bartolinak az amerikai nyílt teniszbajnokságon szombaton. A franciát az utóbbi időben gyengélkedő, 29. helyen rangsorolt Sybille Bammer verte három szettben.
 
Tenisz, Los Angeles: Bammer három játszmában verte Csakvetadzét 2008. július 25. 00:51 A Los Angelesben zajló, 600 ezer dollár összdíjazású kemény pályás WTA-torna harmadik fordulójában a 14. helyen kiemelt osztrák Sybille Bammer háromjátszmás mérkőzésen búcsúztatta esélyesebb ellenfelét, a harmadik helyen kiemelt orosz Anna Csakvetadzét.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu