KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SVAJCI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Argentína a 118. percben sújtott le! 2014. július 1. 20:41 Lionel Messi átadása után Angel Di María vitte be a döntő találatot Svájc ellen, a hosszabbítás legvégén, ami vb-negyeddöntőt ért a gaúchóknak Brazíliában kedd este! A meccs nagy részében az argentinok akarata érvényesült, de Svájc is továbbjuthatott volna, Drmic és Xhaka azonban nem célzott jól, akárcsak Dzamili a 125. (!) minutumban. Rojo eltiltás miatt kihagyja a következő meccset.
 
Svájci slusszpoén, kínkeserves siker 2014. június 15. 17:28 Nincs meg a vébé első döntetlenje, Svájc az utolsó másodpercekben szerzett Seferovic-góllal legyűrte a szünetben még vezető Ecuadort az E-csoport első fordulójának vasárnap kora esti meccsén, Brazíliavárosban. Mindkét játékrész elején született egy-egy szöglet utáni gól. A Hitzfeld-csapat közel került a továbbjutáshoz, de a most látotthoz hasonló teljesítmény bizonyosan kevés lesz számára egy esetleges nyolcaddöntőben.
 
Hitzfeld kihirdette a svájci vb-keretet 2014. május 13. 12:18 Hét biztonsági tartalék megnevezése mellett kijelölte 23 fős világbajnoki keretét Ottmar Hitzfeld, a svájci labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
A svájci csapat felsült a Távol-Keleten 2013. november 15. 18:38 A svájci válogatott kilencezer kilométert utazott azért, hogy aztán kikapjon Dél-Korea otthonában, a magyar idő szerint péntek délután véget érő barátságos mérkőzésen. A helvétek Pajtim Kasami góljával vezetést szereztek ugyan, de a végére felőrlődtek, a Bolton-játékos Li Csung-jong a 87. percben fordította meg az állást.
 
Argentin sztárkeret Messivel, Agüeróval 2012. február 15. 12:18 Alejandro Sabella, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a február 29-i, Svájc elleni nemzetközi felkészülési mérkőzésre. A 18 fős társaságot csak Európában játszó futballisták alkotják.
 
Capello: Elfogyott az erőnk 2011. június 5. 13:18 Fabio Capello a hosszú szezont és a fáradtságot okolja azért, hogy csapata nem tudott nyerni a Svájc elleni Európa-bajnoki selejtezőn a Wembleyben. Az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint csapatként pukkadtak ki, és nem egyes játékosokat hibáztat a 2-2-es döntetlenért.
 
Komoly veszélyben Anglia csoportelsősége 2011. június 4. 17:00 Az angol válogatott csupán döntetlent játszott hazai pályán Svájc ellen, így Montenegró már este letaszíthatja az Európa-bajnoki selejtezők G-csoportjának éléről. Az iksszel amúgy a britek lehetnek elégedettebbek, Barnetta duplájával, avagy Hart két hibájával 0-2-re is álltak. Lampard és Young segített, Cole megsérült.
 
Szerződést hosszabbít az edzőlegenda 2011. március 4. 16:44 A 2014-es brazíliai világbajnokság végéig Ottmar Hitzfeld marad a svájci labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután pénteken aláírta új szerződését.
 
A sikeredző még két évet vállal 2010. július 15. 17:45 Ottmar Hitzfeld egy internetes portálnak elmondta, még két évig irányítja a svájci labdarúgó-válogattat, utána azonban elköszön a profi labdarúgástól.
 
Nem bírt Svájc Hondurasszal, csomagolhat 2010. június 25. 22:20 Csak egy csalódást keltő 0-0-s döntetlenre volt képes Svájc Honduras ellen a futball-vb H-csoportjának 3. fordulójában, ezzel búcsúzott a tornától. A helvétek csak magukat okolhatják, mivel egy sor helyzetet kidolgoztak, de a befejezésbe rendre hiba csúszott, így közelébe sem kerültek a Spanyolország-Chile 2-1-es eredmény után szükséges 2-0-hoz. Honduras büszke lehet magára, egyenrangú partnere volt Hitzfeld fiainak, kis szerencsével győzhetett volna.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu