KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEPHANIE_RICE"
Visszavonul az ausztrálok üdvöskéje 2014. április 9. 11:46 Bejelentette visszavonulását az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszónője, Stephanie Rice.
 
Szavazás: Kovács Emese a legszexisebb! 2008. október 3. 22:38 „Ön szerint ki a legszexisebb úszónő?” – tettük fel a kérdést szeptember 22-én, hétfőn. Megkaptuk a választ, a SportHirado.hu olvasói egyértelműen állást foglaltak. Összesítettük a szavazatokat, melyeknek 38 százalékát a magyar úszósport egyik legnagyobb reménysége, a közelmúltban a Jövő SC-ből a Kőbánya SC-be szerződő Kovács Emese kapta.
 
Istennők a medencéből, vadak és vizesek 2008. szeptember 22. 14:00 Hogy melyik a legszebb sport? A kétszáz női mell. Naná, rajongunk a csinos úszónőkért. Szájtátva csapjuk össze a tenyerünket fantasztikus teljesítményük láttán, de igazán csak akkor esik le az állunk, amikor kikászálódnak a medencéből, és megcsodálhatjuk pompás alakjukat. A pekingi olimpián is a gömbölyded formák uralkodtak a Vizes Kockában. Ez is szép, az is szép, de ki a legszebb közülük? Lássuk csak! A teniszezőnők után górcső alatt az úszónők.
 
Érik már a Phelps-Bernard párviadal 2008. augusztus 26. 17:04 A La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában Michael Phelps elárulta, a jövő évi római világbajnokságon 100 gyorson összecsapna a franciák első számú úszócsillagával, Alain Bernarddal. Az amerikai fenomén tartja magát ahhoz, hogy 400 vegyesen nem áll többé rajthoz, így megnyílik a lehetőség Cseh Lászlónak, hogy betöltse az így keletkezett űrt a versenyszámban. A tizennégyszeres olimpiai bajnok Phelps a hosszabb távok helyett a rövidebbekre koncentrál a jövőben, az 50 gyors is új kihívás lehet a számára.
   
Phelps világcsúcsa Cseh László előtt 2008. augusztus 10. 04:16 Fantasztikus új világrekorddal, 4:03,84 perces időeredménnyel szerezte meg első aranyérmét a pekingi olimpián Michael Phelps, a világ jelenlegi legnagyobb formátumú úszóegyénisége 400 vegyesen. Cseh László szintén elképesztő teljesítményt nyújtott, és a másik amerikait, Ryan Lochte-t lehajrázva ezüstérmes lett. Eredménye – 4:06,16 perc – új Európa-rekord. Kis Gergő 4:12,84-gyel hatodik lett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu