KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEPHANIE FORETZ"
Remek rajtot vett Szávay a Garroson 2010. május 23. 20:12 Magabiztos győzelemmel kezdett a francia nyílt teniszbajnokságon Szávay Ágnes a házigazdák szabadkártyás üdvöskéje, Stephanie Foretz ellen. Csupán négy játékot engedélyezett ellenfelének a vasárnapi nyitányon. Az önbizalomra szüksége is lesz, hiszen az orosz Nagyja Petrova következik a legjobb 64 között.
 
Vasárnap kezd Szávay a Roland Garroson 2010. május 22. 16:04 Mindössze három mérkőzést kell kivárni vasárnap, a jelenlegi legjobb magyar teniszező, Szávay Ágnes ugyanis a 2-es pálya negyedik találkozóját játssza a francia nyílt teniszbajnokság főtáblájának nyitó napján. Kedvencünk ellenfele a hazai pályán szabadkártyával induló Stephanie Foretz lesz.
 
Szávay és Czink: nehéz lesz a Garros... 2010. május 21. 13:53 Ez az "átka" annak, ha valaki nem kerül a harminckét kiemelt közé egy Grand Slam-versenyen. Pénteken ugyanis soroltak a vasárnap kezdődő Roland Garrosra és ez alapján elmondhatjuk, Czink Melinda és Szávay Ágnes is csak az első körben számíthat - viszonylag - könnyű mérkőzésre. Szávay első ellenfele Stephanie Foretz lesz, majd a legjobb hatvannégy között már nagy valószínűséggel Nagyja Petrova lenne a rivális. A balkezes magyar játékos a német Julia Goerges ellen kezd, majd a második körben a papírforma szerint Serena Williams várhat rá.
 
Most nem ment a játék, Czink kiesett 2009. február 17. 21:08 Kétarcú teljesítményt nyújtott Czink Melinda a 220 ezer dollár összdíjazású memphisi tenisztornán, így már az első fordulóban kiesett. A magyar játékos ugyan megnyerte 6:4-re a második szettet, de előtte és utána is Stephanie Foretz nyert 6:2-re, így továbbjutott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu