Most nem ment a játék, Czink kiesett

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 17. 21:08
Kétarcú teljesítményt nyújtott Czink Melinda a 220 ezer dollár összdíjazású memphisi tenisztornán, így már az első fordulóban kiesett. A magyar játékos ugyan megnyerte 6:4-re a második szettet, de előtte és utána is Stephanie Foretz nyert 6:2-re, így továbbjutott.


MEMPHIS (220 EZER DOLLÁR), 1. FORDULÓ:
Foretz (francia)-Czink Melinda 6:2, 4:6, 6:2

Pedig a mérkőzés előtt joggal bízhattunk abban, hogy a világranglista 71. helyére kapaszkodó, idén szép eredményeket elérő Czink ezúttal is remek teljesítményt nyújt. Ezt ígérte az is, hogy az idei eredményeket rögzítő pontversenyben a 29. helyen áll, míg Foretz nincs a top 100-ban. Igaz, a 27 éves francia hölgy már produkált jobb szezonokat is, öt évvel ezelőtt 62. volt a WTA-rangsorban, amelyben most csak a 108.

Sajnos a memphisi tornán meglepetés született, Czink csak rövid ideig került fölénybe. Foretz könnyedén hozta a nyitó felvonást, majd picit visszaesett a teljesítménye. A magyar teniszező ezt ki is használta, nagy csatában hozta a második játszmát.

Úgy tűnt, Czink lendülete kitart majd a döntő szettre is, de éppen fordítva történt. Foretz remekül kezdett, sorra nyerte a gémeket, megállíthatatlannak tűnt. Ellenfele csak 0:5-nél tért magához, nyert is gyorsan két játékot.

A további visszakapaszkodás azonban elmaradt, a mindvégig remekül fogadó, hétszer brékelő Foretz ugyanis „behúzta” a nyolcadik gémet, ezzel a mérkőzést is.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu