KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEPHAN_EL_SHAARAWY"
A Milan elveszítette El Shaarawyt! 2015. január 26. 16:24 Lábközépcsont-törés miatt előreláthatólag két hónapot ki kell hagynia Stephan El Shaarawynak, a Milan olasz válogatott támadó középpályásának, aki a Lazio elleni, hétvégi bajnokin szenvedte el a sérülést.
 
El Shaarawy nem játszhat az Atleti ellen 2013. december 28. 16:03 Lábközépcsont törés miatt megműtötték Portugáliában Stephan El Shaarawyt, a Milan olasz támadó középpályását, aki 10-12 hetes kihagyásra számíthat.
 
El Shaarawy sérülése kiújult! 2013. december 13. 14:04 A Milan megerősítette, hogy visszakerült a sérültlistára Stephan El Shaarawy, aki három hónap után először kezdett a csapatban a hétközi BL-meccsen, az Ajax ellen (0-0).
 
El Shaarawy: nyugi, nem megyek a Cityhez 2013. szeptember 2. 16:08 Minden AC Milan-szurkolót megnyugtatott Stephan El Shaarawy, az olasz klub fiatal válogatott csatára, hogy hiába szeretné őt leigazolni az angol Manchester City a nyári átigazolási időszak utolsó napján, nem fogja elhagyni a San Sirót.
 
Milan: új cséká, van ára El Shaarawynak 2013. június 11. 19:35 Több meglepetéssel is szolgált kedd délután Adriano Galliani, a Milan alelnöke az olasz újságírók számára. Tizennyolc szezon után elhagyja a csapatot a kétszeres BL-győztes védekező középpályás Massimo Ambrosini, a Milan csapatkapitánya. Arra is utalt, van ára Stephan El Shaarawynak, a piros-feketék olasz szupertehetségének, akiért a City készül nagyvonalú ajánlatot tenni.
 
El Shaarawy: City? Köszönöm, nem 2013. június 10. 17:16 Stephan El Shaarawy, az AC Milan húszéves futballistája hízelgőnek tartja, hogy a Manchester City érdeklődik iránta, de nem gondol a távozásra.
 
Bréking: El Shaarawy hosszabbított! 2013. február 28. 16:47 Az AC Milan késő délután hivatalos honlapján jelentette be, hogy szupertehetsége, az immár olasz válogatott Stephan El Shaarawy 2018. június 30-ig szóló kontraktust írt alá a klubnál. Már korábbi szerződése is hosszú távra szólt (2017-ig), de a mostani feltételei sokkal kedvezőbbek, amin nem is lepődhetünk meg a formáját látva. Húsz gólt termelt eddig a szezonban, ebből 16-ot a bajnokságban, amivel harcban áll az olasz gólkirályi címért is.
 
Cassano nincs, El Shaarawy van 2012. október 8. 14:22 Antonio Cassano nélkül, viszont Stephan El Shaarawyval a keretben készül a Squadra Azzurra a soron következő, örményországi, illetve a Dánia elleni vb-selejtezőkre - olvasható az olasz futballszövetség vasárnap esti közleményében. A bundabotrány miatt az Eb-ről lemaradt Domenico Criscito, és a Lazio-középpályás Antonio Candreva visszatér.
 
„Allegriért nyert a Milan” 2012. szeptember 27. 10:49 Stephan El Shaarawy a vezetőedzőnek és a szurkolóknak ajánlja a Milan Cagliari elleni 2-0-s bajnoki győzelmét, amelyből két góllal vette ki a részét.
 
Milan: új szezon, új arcok! 2011. július 13. 15:16 Ötezer szurkolóval az edzőközpontban indult el a Milan 2011-2012-es szezonja Milanellóban, ahol Silvio Berlusconi nem volt jelen, csak lánya és testvére. Megtartották az első edzést, bemutatták a négy új szerzeményt: Mexest, Taiwót, El Shaarawyt és Paloschit. Új igazolás csak akkor lesz, ha kihagyhatatlan lehetőség adódik a piros-feketék számára.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu