Milan: új szezon, új arcok!

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 13. 15:16
Ötezer szurkolóval az edzőközpontban indult el a Milan 2011-2012-es szezonja Milanellóban, ahol Silvio Berlusconi nem volt jelen, csak lánya és testvére. Megtartották az első edzést, bemutatták a négy új szerzeményt: Mexest, Taiwót, El Shaarawyt és Paloschit. Új igazolás csak akkor lesz, ha kihagyhatatlan lehetőség adódik a piros-feketék számára.


"Az elnök kitarrt a csapat mellett. Nem hagyott alább a kedve, a lelkesedése, az ereje. Tegnap beszéltem vele. Megfogott a határozottsága, optimitmusa. Ugyanolyan szerelmes a Milanba, mint 25 éve. Aki azt hiszi, hogy az utóbbi idők eseményei megtörték, az nagyot téved. Azt sem hinném, hogy a Lodo Mondadori-ügy (Berlusconi cégének 560 millió eurós kártérítést kell fizetni egy rivális médiacégnek, a szerk.) befolyásolná az átigazolási terveinket. Silvio Berlusconi Milanja mindig is nagy lesz, nyugodtak lehetnek a szurkolók, jó úton járunk."

"Soha nem mondtam, hogy erősebbek vagyunk az Internél, és azt sem, hogy meggyengültek a Nerazzurrik. Csak azt mondtam, hogy nincs félnivalónk senkitől sem, hiszen mi vagyunk a bajnokok. Most ismét bizonyítanunk kell a bajnokságban, és a lehető legmesszebbre kell jutnunk a Bajnokok Ligájában" - zárta Galliani.

A vezetőedző Massimiliano Allegri hozzátette: Azt hiszem, akárcsak tavaly, most is az Inter lesz a fő ellenfelünk. A Napoli nagyon sokat erődődött, ráadásul megtartotta az értékeit. A Juventusnak is volt egy-két jó fogása, a Roma most építi a csapatát. Valószínűleg nagy versenyfutás várható, akárcsak az elmúlt idényben" - nyilatkozta Allegri, aki arról is beszélt, Cassanónak feltétlenül maradnia kell, továbbá, hogy El Shaarawyt is szeretné beépíteni a csapatba.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu