El Shaarawy: nyugi, nem megyek a Cityhez

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 2. 16:08
Minden AC Milan-szurkolót megnyugtatott Stephan El Shaarawy, az olasz klub fiatal válogatott csatára, hogy hiába szeretné őt leigazolni az angol Manchester City a nyári átigazolási időszak utolsó napján, nem fogja elhagyni a San Sirót.


 

Zlatan Ibrahimovic tavalyi távozása után Stephan El Shaarawy, az AC Milan olasz válogatott csatára főszereplővé lépett elő a San Siróban, az előző szezonban 16 bajnoki góllal segítette harmadik helyhez csapatát, majd az érkező Mario Balotellivel alkottak remek ékpárt.

Mivel Massimiliano Allegri a nyáron megvásárolta a posztra a szintén válogatott Alessandro Matrit a Juventustól, a húszéves "Fáraó" riválist kapott. A Manchester City ezt a helyzetet azonnal ki akarta használni, és ajánlatot tet a játékosnak, aki azonban ezt visszautasította.

"Úgy döntöttem, a Milannál maradok - nyilatkozta a válogatotthoz Firenzébe érkező támadó a Sport Mediasetnek. - Határozott döntést hoztam, így jöhet bármilyen ajánlat, itt akarok maradni. Most már nagyobb a verseny a csapaton belül, de kap játékidőt mindenki. Én harcolni fogok a helyemért."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu