KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEFAN_KIESSLING"
Nem törölték a német fantomgólt 2013. október 28. 15:52 Stefan Kiessling "fantomgólja" ellenére nem játsszák újra a Hoffenheim-Bayer Leverkusen mérkőzést a német labdarúgó Bundesligában.
 
Löw levegőnek nézi Kiesslinget 2013. október 4. 15:44 Joachim Löw is névsort hirdetett a német válogatott utolsó két vb-selejtezője előtt (Írországot otthon fogadja a Nationalelf, majd a svédekhez megy vendégségbe). A Bundesligában már ötgólos Stefan Kiessling (Leverkusen) és a Dortmund-kapus Roman Weidenfeller továbbra sem fér be a csapatba.
 
Hosszabbított a német gólkirály 2013. július 26. 12:42 A Bayer Leverkusen megerősítette, hogy Steffan Kiessling két évvel, 2017-ig meghosszabbította szerződését a legutóbbi Bundesliga-szezon bronzérmesénél.
 
Pihenteti Ballackot a Leverkusen 2010. augusztus 25. 13:09 Nem utazik el társaival Michael Ballack, a Bayer Leverkusen futballistája a Tavria Szimferopol elleni csütörtöki Európa-liga visszavágóra - jelentette be a klub szerdán.
 
Csatár után kutat az AS Roma 2010. május 20. 21:31 Az AS Roma több csatárra is kivetette hálóját az elmúlt napok olasz sajtóhírei alapján. A jelöltek között szerepel Adriano, Amauri, Klaas-Jan Huntelaar, Stefan Kiessling és Simone Tiribocchi is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu