Csatár után kutat az AS Roma

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 20. 21:31
Az AS Roma több csatárra is kivetette hálóját az elmúlt napok olasz sajtóhírei alapján. A jelöltek között szerepel Adriano, Amauri, Klaas-Jan Huntelaar, Stefan Kiessling és Simone Tiribocchi is.


Stefan Kiessling fantasztikus szezont zárt Németországban, Edin Dzeko mögött a második helyen végzett a gólkirályi címért folyó versenyben. Harminchárom meccsen huszonegy góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját. Kilenc millió euró körül mozog a vételára, több hónapja figyeli a  Roma.

Az Inter korábbi gólzsákjáért, a Flamengo berkeiben félistenként tisztelt Adrianóért is ajánlatra készülnek a Farkasok. A sztár nyitott a tárgyalásokra, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a riói klub szívesen megtartaná, és a Marseille is vinné.

A bordósárgák a riválisok háza táján is körbenéztek, s elképzelhető, hogy mentőövet dobnának Amaurinak vagy Klaas-Jan Huntelaarnak. Mindkét csatár messze képességei alatt teljesített a szezonban, s bizonytalan a jövője a Juventusnál, illetve a Milannál.

Költségtakarékos megoldás lehet az Atalanta örökifjú befejezőcsatára, a "vándormadár" Simone Tiribocchi is. A dolog apró szépséghibája, hogy a legfőbb ellenség Lazióban kezdte pályafutását a római születésű ék.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu