KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SIMON_ADAM"
Simon Ádámot kölcsönadta a Palermo 2012. január 24. 20:10 Az olasz élvonalbeli Palermo vezetősége hétfőn megállapodott a másodosztályú Bari elöljáróival Simon Ádám utánpótlás-válogatott labdarúgó kölcsönadásáról.
 
A Haladástól Palermóba, 185 millióért 2011. június 8. 16:18 Szerdán hivatalos oldalán közölte a Palermo Simon Ádám leigazolását, a Haladás ifjú védekező középpályása öt évre kötelezte el magát az olasz élvonalbeli egyesülethez.
 
Magyar középpályás a Palermóban! 2011. május 12. 18:49 A felek mindenben megegyeztek, és Simon Ádámnak, a Haladás játékosának a bajnokság végén már csak egy orvosi vizsgálaton kell részt vennie, hogy a Serie A-ban szereplő Palermóban folytassa – adta ki közleményben a magyar együttes, amely klubrekordot jelentő összegért engedi el a középpályást.
 
Magyarok brillíroztak a Manchester ellen 2009. január 30. 15:34 Csütörtökön a Liverpool és a Manchester United tartalék labdarúgócsapatainak egymás elleni összecsapásán két magyar is szóhoz jutott a vörösök együttesében. Gulácsi Péter a kapuban, míg Simon Ádám a mezőnyben teljesített kiválóan a 0-0-val végződő találkozón.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu