KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SÍFUTÁS"
Lengyel olimpiai bajnok sífutásban 2014. február 13. 16:41 A lengyel Justyna Kowalczyk nyerte meg a női sífutók klasszikus stílusú 10 kilométeres olimpiai versenyét, melyben Simon Ágnes 69. lett.
 
Taroltak a norvégok sífutásban 2014. február 11. 15:03 A férfiaknál a norvég Ola Vigen Hattestad, míg a nőknél honfitársa, Maiken Caspersen Falla nyerte a sífutók egyéni sprintszámát a Szocsiban zajló téli olimpia keddi versenynapján.
 
Elhunyt az olimpiai bajnok 2011. július 5. 18:54 Kedden holtan találták otthonában, az északnyugat-finnországi Kokkolában Mika Myllylä olimpiai bajnok sífutót.
 
Doppingolt a kétszeres olimpiai bajnok 2011. április 7. 15:36 Pozitív lett a kétszeres sífutó olimpiai bajnok Andrus Veerpalu B-próbás doppingtesztje is, a második vizsgált mintában is kimutatták a tiltott növekedési hormonokat.
 
Villogott a hazaiak villámembere 2011. március 4. 15:39 Nem borult a papírforma Oslóban: a norvég női staféta csütörtöki diadala után pénteken a férfiváltóban is hazai győzelem született. Az utolsó szakaszon négyen próbálták megtréfálni a villámgyors Petter Northugot, de a klasszis szinte mosolyogva rázta le ellenfeleit.
 
Újra megfricskázták a hazaiakat 2011. március 1. 15:28 A hölgyeknél a triplázó Marit Björgennek köszönhetően eddigi minden aranyérmet megszereztek a házigazdák, de a férfiaknál immár másodszor kapott ki a teljes norvég sífutó-válogatott az oslói északisí-világbajnokságon. A 15 km-es klasszikus stílusú számban ugyan Eldar Rönning lett a második és Martin Johnsrud a harmadik, de a győzelemnek a finn Matti Heikkinen örülhetett.
 
Nagy dobásra készül az olimpiai bajnok 2010. november 24. 17:05 Ole Einar Björndalen, a sílövészet hatszoros olimpiai bajnoka fontolgatja, hogy elindul sífutásban az oslói világbajnokságon, jövő februárban.
 
Nemes felajánlás a szenvedő gyerekekért 2010. március 2. 16:18 A vasárnap zárult vancouveri téli olimpia két lengyel hőse, Justyna Kowalczyk és Adam Malysz is felajánlotta egy-egy sporteszközét arra a jótékonysági licitálására, amelynek bevétele egy szczecini Hospice-ház tragikus sorsú gyermekeit segítené.
 
Lengyel aranyérem a hóban, 38 év után 2010. február 28. 10:32 Minden jó, ha a vége jó. Justyna Kowalczyk nyerte a női 30 kilométeres klasszikus sífutást a téli olimpián, miután hatalmas csatában legyőzte a Vancouverben három aranyérmet begyűjtő Marit Björgent. A Világkupa-éllovas teljesítette egy nemzet álmát, Wojciecha Fortuny 1972-ben, Szapporóban aratott győzelme után megszerezte Lengyelország második aranyérmét a téli ötkarikás játékokon.
 
Svéd sífutóparádé Vancouverben 2010. február 21. 12:57 A hétfőn a 15 kilométeres szabadstílusú versenyen negyedik helyet szerző Marcus Hellner nyerte a férfiak 30 kilométeres üldözéses sífutóversenyét a vancouveri téli olimpián. A nagy esélyesnek tartott Petter Northung pechére a céltól másfél kilométerre éppen a későbbi győztessel történt ütközése során elhagyta az egyik botját, így esélye sem volt a hajrában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu