KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SHAY GIVEN"
Elhagyta kapusa a Man. Cityt 2011. július 18. 21:10 Shay Given ráunt a padozásra a Manchester Citynél, és az Aston Villához szerződött. A Brad Friedel helyére igazolt ír kapus ötéves kontraktusban állapodott meg a birminghamiekkel.
 
Aston Villa-Man. City: áll az alku! 2011. július 15. 13:33 A Sky Sports szerint az Aston Villa megegyezett a Manchester Cityvel Shay Givennel kapcsolatban.
 
Elhagyja kapusa a Manchester Cityt? 2011. július 8. 10:54 Úgy tűnik, lezárul Shay Given kálváriája, végre elhagyhatja a Manchester Cityt, ahol esélye sincs arra, hogy visszakerüljön a kapusok rangsorában az angol válogatott Joe Hart elé.
 
City-kapus lesz Gulácsi vetélytársa? 2011. április 17. 13:28 Angol lapértesülés szerint rutinos ír vetélytársa lehet a következő szezonban Gulácsi Péternek a Liverpool FC-nél. A 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmes magyar labdarúgó mellé igazolná ugyanis a klub a Manchester City játékosát.
 
Megvehetik a Manchester City kapusát 2011. március 24. 14:13 Új csapatba kerülhet idén nyáron a Manchester City rutinos kapusa, Shay Given. A korábban az Arsenallal is hírbe hozott tapasztalt labdarúgót Birminghambe vinné kérője.
 
Elvesztette kapusát a Man. City 2011. február 23. 13:03 Vállsérülése miatt három hónapig nem számíthat Shay Givenre a Manchester City.
 
Megint a Roma vinné a Man. City kapusát 2010. december 24. 12:27 Egy nyári történetet eleveníthet fel a januári átigazolási piacon a Roma, amely szívesen látná köreiben a Manchester City cserepadra szorult veterán kapusát, Shay Givent.
 
Fülöp esetét kerülnék el a Man. Citynél 2010. október 3. 13:26 Lényegesen jobb feltételeket kínáló szerződést készül Shay Given elé tenni a Manchester City, amely kész lenne megtartani a Joe Hart miatt a kezdőből kikerült és távozásán gondolkodó kapust.
 
Given és Adebayor új klubot kereshet 2010. szeptember 21. 10:11 Az ír válogatott kapus Shay Given januárban elhagyhatja a Manchester City fedélzetét - árulta el Roberto Mancini menedzser az angol sajtó képviselői előtt. Emmanuel Adebayor maradására se fogadjon senki nagy összegben.
 
Mancini: A City bárkit képes legyőzni 2010. augusztus 24. 10:00 A klub számára kulcsfontosságú győzelmet aratott hétfőn a Manchester City, hiszen a Liverpool elleni mérkőzés (3-0) volt az első, amelyet a helyszínen tekintett meg az együttes dúsgazdag arab tulajdonosa, Manszur sejk. A Kékek boldogságban úszó vezetőedzője, Roberto Mancini a duplázó Carlos Tévezt éltette, kitért a kapuskérdésre és leszögezte, bárkit képesek legyőzni.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu