Given és Adebayor új klubot kereshet

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 21. 10:11
Az ír válogatott kapus Shay Given januárban elhagyhatja a Manchester City fedélzetét - árulta el Roberto Mancini menedzser az angol sajtó képviselői előtt. Emmanuel Adebayor maradására se fogadjon senki nagy összegben.


"Nagyon tisztelem Shayt. Az átigazolási időszak vége előtt választás elé állítottam. Azt mondtam neki: szeretném, ha maradnál, de azt is megértem, ha távozni akarsz. Döntsd el, mész vagy maradsz. Utóbbi mellett döntött, és januárig maradnia kell. Megértem, hogy aggódik, de szükségünk van rá, neki is száz százalékot kell beleadnia. Ha januárban menni akar, nem gördítek akadályt a távozása elé, fantasztikus ember, fantasztikus játékos" - nyilatkozta Mancini.

Az ír válogatott kapus Joe Hart mögött csak a második számú választás a Citynél, ezért váltana klubot.

Bizonyosan nem Given lesz az egyetlen távozó januárban, minden jel arra utal, hogy Emmanuel Adebayor is új csapat után nézhet, megromlott viszonya Roberto Mancinivel. Angol bulvárlapok a napokban arról cikkeztek, az egyik edzésen kis híján egymásnak estek a felek, az edző azzal vádolta meg a togóit, sérülést színlel. Az olasz mester később cáfolta ezeket az értesüléseket.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu