KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SEPP_BLATTER"
Blatter: Nem vagyok a FIFA parazitája! 2013. október 25. 22:06 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke, Sepp Blatter Oxfordban egy kvázi propagandabeszédet tartott maga és a FIFA mellett. Úgy nyilatkozott, hogy szervezete nem ellensége Nagy-Britanniának, és a sajtó bármilyen jelzőt is aggasson rá, nem úgy viselkedik, mint a nottinghami bíró, sokkal inkább olyan, mint Robin Hood.
 
Sepp Blatter bocsánatot kért 2012. május 17. 17:23 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke, Joseph Blatter állítólag bocsánatot kért Üzbegisztántól, mert elvették az országtól a 20 éven aluliak női világbajnokságának rendezési jogát. Az augusztusi torna házigazdája eredetileg a volt szovjet tagköztársaság lett volna, de a FIFA végül Japán mellett döntött, mert úgy ítélték meg, Üzbegisztánban hiányoznak a szükséges létesítmények.
 
Blatter: Brazília jó vb-t fog rendezni 2012. február 6. 12:34 Sok feddés után biztatást is kapott a 2014-es labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottsága: Joseph Blatter, a nemzetközi futball irányítója kijelentette, meggyőződése szerint rendkívüli vb-t rendez majd Brazília. "Egyesek megkérdőjelezik ezt, de meg fogják látni, hogy kiemelkedő torna lesz" - mondta a dél-amerikai konföderáció asuncióni kongresszusa utáni sajtótájékoztatón a FIFA svájci irányítója.
 
Blatter intelligens, de nem gentleman 2011. szeptember 12. 12:24 Csung Mong Jun, a FIFA korábbi alelnöke olyan diktatorikus személynek írja le Joseph Blatter FIFA-elnököt, aki jól bánik a szavakkal, intelligens, ugyanakkor nem egy nemzetközi gentleman.
 
Csányi Sándor Blatterre szavazott 2011. június 3. 13:39 Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke Joseph Blatterre szavazott a nemzetközi szövetség (FIFA) szerdai, zürichi elnökválasztásán.
 
Demokratúra à la FIFA – fénykép 2011. június 2. 15:15 A FIFA-elnök személyéről döntő szavazáson nem kellett túlságosan megerőltetniük magukat a voksolóknak, a katari Mohamed Bin Hammam visszalép(tet)ése miatt ugyanis mindössze egyetlen jelölt nevét tartalmazta a szavazólap. Az 1998 óta regnáló Sepp Blatter ennek megfelelően negyedik ciklusát is megkezdte a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség élén – csak reménykedni tudunk benne, hogy áldásosabb lesz a tevékenysége, mint az elmúlt hónapokban.
 
Blatter újabb négy évig FIFA-elnök 2011. június 1. 18:58 Óriási meglepetés nem történt, hiszen az egyedüli jelöltként induló Joseph Blattert szerdán újabb négy évre megválasztották elnöknek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi székházában zajló 61. kongresszuson.
 
Blatter előremenekül, reformot hirdet 2011. június 1. 16:01 Sepp Blattert rövidesen ismét FIFA-elnökké választják, és programpontjai között szerepel, hogy megreformálja a világbajnoki helyszínekről döntő szavazásokat.
 
Blatter: Krízis? Milyen krízis? 2011. május 30. 19:08 Tovább gyűrűzik a FIFA berkein belüli botrány! Hétfőn délelőtt Jack Warner, a FIFA felfüggesztett alelnöke egy e-mailt lobogtatott, amelyben az áll, a szintén eltiltott Mohamed Bin Hammam megvásárolta a 2022-es katari vb-rendezést. A levelet maga Jerome Valcke, a szervezet főtitkára írta, ezt maga ismerte el. Sepp Blatter sajtótájékoztatót tartott hétfőn, de csak burkoltan üzent, nincs veszélyben 11 év múlva rendezendő esemény. A svájci sportvezető kijelentését, miszerint nincs krízis, többen kinevették a teremben.
 
Folytatódik a belső háború a FIFA-nál 2011. május 30. 09:49 Villámgyorsan zajlanak az események a FIFA-nál, amelynek hitelessége a folyamatosan napvilágot látó kínos hírek és Sepp Blatter elnök vezetésével egyre inkább megkérdőjelezhető.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu