KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SEGUNDA_DIVISION"
Megvan a harmadik feljutó Spanyolhonban 2011. június 19. 10:45 Idegenben szerzett góljának köszönhetően, 35 év után jutott fel ismét a spanyol labdarúgó első osztályba a Granada csapata.
 
Szombati rangadók rivaldafényben - blog 2011. június 18. 15:39 A péntek tökéletesre sikeredett, mindhárom meccs bejött, tudtuk mi, hogy bloggerünkben lehet bízni! A sikereken felbuzdulva szombaton két mérkőzés következik: egy városi derbi és egy élet-halál harc. Az elsőt Oroszországból, a másodikat Spanyolországból kapjuk. Unatkozni nem fogunk, alkalmi jövendőmondónk gondoskodott erről.
 
Őrült izgalmak a spanyol osztályozón 2011. június 15. 23:09 A Granada rengeteg helyzetet kidolgozott, mégis gól nélküli első mérkőzés után utazhat Elchébe az első osztályú tagságért vívott osztályozón. A hazaiak tizenegyest is hibáztak a 93. percben, Jaime kapus megérezte, hova rúgja a labdát Abel Gómez. A visszavágót szombat este játsszák a Martínez Valeróban. A Betis és a Rayo Vallecano már korábban kiharcolta a feljutást.
 
A pályán állt meg a szíve! - videó 2010. október 26. 17:37 Bár a hétvégén történt, s azóta róla szól minden híradás, mi annak reményében adjuk ki a hírt, hogy Miguel García mihamarabb teljesen felépül. A Salamanca 31 esztendős futballistája a Betis elleni spanyol másodosztályú meccsen esett össze a kezdőkörnél. Az ok: a futballistának húsz másodpercre megállt a szíve, s ha nincs a defibrillátor, ma biztosan nem élne. Legfrissebb hírek szerint a játékos valóban jobban van és hála Istennek hamarosan kiengedik az intenzívről. Rossz hír viszont a számára, hogy nem sportolhat többé. De legalább köztünk maradt...
 
Már csak egy hely kiadó Spanyolországban 2010. június 14. 09:32 A Real Sociedad és a Levante labdarúgócsapata is kiharcolta az élvonalbeli szereplést Spanyolországban a Segunda División vasárnapi játéknapján.
 
Elképesztő: kirúgásból lőtt gólt a kapus 2009. május 25. 19:50 Videóval! Amikor egy kapus kirúgáshoz készülődik, elsősorban nem a gólszerzés jár a fejében. A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Rayo Vallecano hálóőre, Cobeño Ray viszont akkorát rúgott a labdába, hogy az meg sem állt az ellenfél, az Elche tizenhatosának vonaláig, majd átpattanva a másik kapuvédőn egyenesen a hálóba. A póruljárt, Jaime névre hallgató kapus azzal mentegetőzött, a nap miatt nem látta, hogy érkezik a „csapás" és már csak azon kapta magát, túljutott rajta a játékszer. Kellemetlen...
 
Sokba kerül a skorpiórúgás mestere 2009. május 19. 19:15 A Sportdöntőbíróság (CAS) keddi határozata értelmében a spanyol másodosztályú Real Zaragoza 12 millió eurót köteles fizetni az ukrán Sahtar Donyecknek a brazil középpályás Matuzalém szabályellenes klubváltása miatt.
 
Segunda Divisón: a feljutó-jelöltek elszalasztott lehetősége 2008. június 9. 12:27 Továbbra sincs döntés: a bajnok Numancia mellett melyik másik két csapat végez a dobogón a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Segunda División), illetve juthat fel az élvonalba.
 
Segunda División: bajnok lett a Numancia, lépéselőnyben a Gijón 2008. június 2. 08:11 A Numancia csapata nyerte a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságot, miután a hétvégi, 40. fordulót követően immár matematikailag is behozhatatlan előnyre tettek szert üldözőikkel szemben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu