KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SCOTTY_NGUYEN"
Levetkőztek a póker legnagyobb sztárjai 2009. október 10. 17:54 „Hűha" – mondta minden idők egyik leghíresebb női pókerjátékosa, amikor először megpillantotta a róla és három másik világsztárról készült félmeztelen képet. A négy kártyás az amerikai az ESPN magazin „Body Issue" elnevezésű felkérését elfogadva vállalta a pikáns fotózást, ahol úgy láthatjuk őket, ahogy eddig soha.
 
Részegen nyert 460 milliót a pókersztár 2009. április 24. 20:31 VIDEÓVAL. Amikor valaki elindul a póker-világbajnokság legdrágább tornáján és leszurkolja a nem kevesebb, mint 11,5 millió forintos (50 ezer dolláros) nevezési díjat, akkor nem nehezíti dolgát azzal, hogy alaposan felönt a garatra a játék közben. Márpedig az öt vb-karkötővel rendelkező híres Scotty Nguyen sorban ürítette a sörösüvegeket a 2008-as kiírásban, miközben a rangos verseny fináléjában 460 millió forintnak megfelelő dollárért harcolt. Az amerikai minden létező ellenfelébe belekötött, ordibált, de csodák csodájára megnyerte a viadalt. Közben Nguyen vezeti a mezőnyt a héten zajló WPT-világbajnokságon, remélhetőleg ezúttal nem lepi meg ellenfeleit hasonló alakítással.
 
Mercier útját állta Juanda duplázásának 2008. október 7. 15:15 Jason Mercier nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) Million Pound Showdown elnevezésű 20,000 fontos NL Hold'em viadalát, a párbajban felülmúlva a napokkal korábban a World Series of Poker Europe (WSOPE) főversenyén győztes John Juandát. Az egyetlen magyar résztvevő, Demján Sándor a „halálasztalnál” kapott helyet és korán búcsúzott.
 
A világbajnoki főverseny győztesei 2008. október 5. 02:09 Kevesen jutottak fel eddig a póker csúcsára, szereztek világbajnoki címet. Az első kiírást még szavazással ítélték oda a győztesnek, majd hosszú évekig is csak egy szűk kör csapott össze a legjobbnak járó ékszerért. Mára ezrek, fiatalok, idősek, profik és amatőrök gyűlnek össze a világ minden tájáról a siker reményében. Mindössze egy játékos, a sokak szerint őrült géniusz, Stu Ungar tudott triplázni, de kétszeres bajnoknak is csak Johnny Moss, Doyle Brunson és Johnny Chan mondhatja magát.
 
Kaló: előbb megerősödött, majd kiesett 2008. október 4. 10:57 Lemaradt a fizetős helyekről Kaló Dénes pénteken az Európai Pókersorozat (EPT) második állomásán Londonban. A magyar játékos jól kezdett, ügyesen gyarapította zsetonjai számát és már a 107 fősre olvadó mezőny első hetven játékosa közé is beverekedte magát. Ekkor egy eddig ismeretlen, szerencsétlen leosztás vetett véget a magyar álmainak, a 98. helyen zárt. Az élen a kanadai Philippe D'Auteuil áll, akit két francia Antony Lellouche és a nyári WSOP-n karkötőt begyűjtő David Benyamine követ.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu