KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SANGHAJI_MESTEREK_TORNAJA"
Újabb Djokovics-Davigyenko Sanghajban 2008. november 15. 13:05 A szerb Novak Djokovics jutott elsőként a Mesterek Kupája döntőjébe, miután 2 óra 51 perces csatában 4:6, 6:3, 7:5-re verte Gilles Simont a legjobb négy között. A francia az első játszmát még behúzta, ezt követően azonban magára talált ellenfele, és magabiztos játékának köszönhetően a megfordította a találkozót. A szerb ellenfele a döntőben az orosz Nyikolaj Davigyenko lesz. A kitűnőség az Arany csoportban egyszer már megmérkőzött egymással: akkor Djokovics érdekesen alakuló találkozón végül nyerni tudott.
 
A Mesterek Kupája a tét Párizsban 2008. október 27. 10:07 A múlt heti tornák nem hoztak jelentős változást a férfi teniszezők világranglistáin: a hagyományos rangsorban és az idei eredményeket rögzítő ATP Race-ben is változatlanul a spanyol Rafael Nadal áll az élen. A vasárnap megkezdődött 2,27 millió euró összdíjazású párizsi férfi tenisztornán tíz játékos küzd a szezonzáró Mesterek Kupájának még kiadó három helyéért. A kínai versenyen az idény nyolc legjobbja szerepelhet, tavaly Federer diadalmaskodott.
 
Walden sokkolta a szárnyaló O'Sullivant 2008. október 6. 16:38 Minden sorozat megszakad egyszer, a sznúkert az utóbbi hónapokban uraló Ronnie O'Sullivan számára azonban finoman szólva is kínos vereséggel zárult a Sanghaji Mesterek Tornája vasárnap. A világranglista 35. helyén álló Ricky Walden élete formájában játszva, az utóbbi évek legnagyobb szenzációját okozva győzött az év második ranglistaversenyén, felülmúlva a verhetetlennek hitt világbajnokot, így elmaradt a 15 éve nem látott triplázás O'Sullivan számára.
 
Cope 147-es bréket lökött, majd kiesett 2008. október 2. 17:21 Az ifjú Jamie Cope a sznúker történetének 64. maximum brékjét érte el csütörtökön a Sanghaji Mesterek Tornáján Mark Williams ellen. A nem mindennapi eredménye ellenére az angol búcsúzni kényszerült a kétszeres világbajnokkal szemben, aki a sorozatban harmadik tornagyőzelmére készülő Ronnie O'Sullivannel találkozik a legjobb négy közé jutásért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu