KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RYAN_SHAWCROSS"
Visszavásárolhatja védőjét az MU 2010. december 6. 16:49 A Manchester United komolyan fontolgatja, hogy visszavásárolja saját nevelésű játékosát, Ryan Shawcrosst a Stoke Citytől.
 
Megszólalt a széttört lábú Ramsey 2010. április 4. 19:54 Mindenre emlékszik az esetből, ám próbálja minél hamarabb elfelejteni azt a horrorisztikus látványt és fájdalmat, amelyet február végén kellet átélnie. Aaron Ramsey megszólalt. Az Arsenal walesi tehetségének lábát a Stoke City kapitánya, Ryan Shawcross törte szinte ketté a két csapat bajnokiján. A válogatottba azóta bekerült játékos bocsánatot kért, ám az Ágyúsok középpályása még nem beszélt az esetről. Mostanáig.
 
Beszélt a védő, aki eltörte Ramsey lábát 2010. március 18. 18:05 Hetek teltek el, de még most is beleborzong az egyszeri futballszurkoló, ha felidézi Aaron Ramsey horrorisztikus lábtörését. Az Arsenal walesi futballistáját a Stoke City védője „intézte el”, Ryan Shawcross pedig a borzalmas baleset óta először adott hosszabb televíziós interjút. A fiatal játékos most megtörte a hallgatást, a Sky Sportnak adott interjújában elárulta, mára már összeszedte magát, ehhez nagyban hozzájárult, hogy Sir Alex Ferguson és Steven Gerrard is támogatásáról biztosította.
 
Széttört a lába, de Ramsey visszatér! 2010. március 1. 13:46 Első lépésben hat-kilenc hónapra van szüksége Aaron Ramseynek, hogy kettétört lába rendbe jöjjön. Ezt állítja Khalid Baloch, aki korábban a másik arsenalos Eduardót is hasonló sérüléssel kezelte. A fiatal walesi futballista a Stoke elleni bajnokin kapott rettentő erejű rúgást a válogatottba behívott Ryan Shawcrosstól.
 
Összetört, sírt a „lábgyilkos" focista 2010. február 28. 13:21 Videóval! A Stoke City csapata és az elkövető, Ryan Shawcross is hangsúlyozta, semmilyen rosszindulat nem vezérelte a szombati Aaron Ramsey lábát brutálisan eltörő belépőjét. A klub menedzsere, Tony Pulis elmondta, futballistája sírt és teljesen összetört a baleset láttán. Az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában rendezett találkozót az Arsenal nyerte 3-1-re, Shawcrosst az eset után azonnal kiállította a játékvezető.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu