Megszólalt a széttört lábú Ramsey

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 4. 19:54
Mindenre emlékszik az esetből, ám próbálja minél hamarabb elfelejteni azt a horrorisztikus látványt és fájdalmat, amelyet február végén kellet átélnie. Aaron Ramsey megszólalt. Az Arsenal walesi tehetségének lábát a Stoke City kapitánya, Ryan Shawcross törte szinte ketté a két csapat bajnokiján. A válogatottba azóta bekerült játékos bocsánatot kért, ám az Ágyúsok középpályása még nem beszélt az esetről. Mostanáig.


El lehet-e egyáltalán felejteni azt, ami Ramseyvel történt azon az ominózus meccsen? Nem lesz könnyű. Nem csak a sértettnek, a szerencsétlen sérülés okozójának sem. 

„Minden részletre emlékszem, de szeretnék mihamarabb túl lenni rajta. Ez az egyetlen dolog, amit tehetek - nyilatkozta a Daily Mailnek a 19 éves futballista. - Nem hiszem, hogy el akarta volna törni a lábam, bár mindent megtett azért, hogy megszerezze a labdát. Nem volt jó pozícióban, de nyilván, ha megtehette volna, nem csúszik be és nem okoz ilyen súlyos sérülést."

Ramsey is elmondta, Shawcross több úton is bocsánatot kért tőle és ajánlotta fel segítségét. „Az eset után hagyott nekem egy hangüzenetet és írt is nekem. Egyelőre csak a felépülésemmel szeretnék foglalkozni."

Ramsey jelenleg Dubajban pihen. Saját bevallása szerint borzalmas beteg. „El sem tudja képzelni az ember, mennyire hiányozhat a foci, egészen addig, amíg hosszú ideig nem rúghat labdába. Unalmasak a napok és én nem tudok várni. Újra játszani akarok."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Horror és Arsenal-siker Stoke-ban
VIDEÓK: nézd meg a szörnyű sérülést, ha bírod! Visszavágott az FA-kupa-vereségért az Arsenal a Stoke City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A 90. percben még döntetlenre állt a találkozó, ám végül 3-1-re...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu