KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAY_WILKINS"
Chelsea: Ki viszi el a balhét? 2011. május 11. 15:36 Ráférne egy generáljavítás erre a Chelsea-re, különösen a középpályán akadozik a gépezet - ebben értett egyet Ray Wilkins a Kékek korábbi segédedzője, és az ír futball-legenda, egykori Chelsea-csatár Tony Cascarino a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában. Carlo Ancelotti felelősségével kapcsolatban már megoszlanak a vélemények.
 
A Chelsea megegyezett kirúgott edzőjével 2010. december 1. 12:20 Peren kívül megegyezett a Chelsea a november 11-én váratlanul kirúgott Ray Wilkins másodedzővel, így az ügy nem kerül bíróság elé.
 
Lemondását fontolgatja Ancelotti! 2010. november 22. 11:23 Tele lett Carlo Ancelotti puttonya és nem azért, mert ő lenne nemsokára a Mikulás. A Chelsea menedzsere a Birmingham elleni 1-0-s vereség után bukott ki és nem csupán azért, mert csapata az elmúlt négy meccséből hármat elveszített a bajnokságban. A szakember nehezményezi Ray Wilkins kiebrudalását, valamint azt is, hogy teljesen el van nyomva. Akárcsak korábban a Milanban. 18 hónappal szerződése lejárta előtt Ancelotti a lemondását fontolgatja.
 
Chelsea: perel a kirúgott másodedző? 2010. november 20. 14:31 A Chelsea-t közel tíz esztendőn át szolgáló Ray Wilkins igazságtalannak nevezte múlt heti menesztését, s jogi tanácsadást kért a Labdarúgó Menedzserek Szövetségétől (LMA). A korábban Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink és Carlo Ancelotti segítőjeként is tevékenykedő szakembert Roman Abramovics azok után küldte el a klubtól, hogy vitába keveredtek egymással.
 
Chelsea: távozott Ancelotti segítője 2010. november 11. 18:55 Lezárult egy korszak az angol bajnokcsapat életében: elhagyta a klubot Carlo Ancelotti segítője, a korábbi kiváló középpályás, Ray Wilkins. Az 54 éves sportember több megszakítással közel tíz évet töltött a londoni klubnál.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu