Chelsea: perel a kirúgott másodedző?

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 20. 14:31
A Chelsea-t közel tíz esztendőn át szolgáló Ray Wilkins igazságtalannak nevezte múlt heti menesztését, s jogi tanácsadást kért a Labdarúgó Menedzserek Szövetségétől (LMA). A korábban Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink és Carlo Ancelotti segítőjeként is tevékenykedő szakembert Roman Abramovics azok után küldte el a klubtól, hogy vitába keveredtek egymással.


"Rendkívül csalódott vagyok a történtek miatt, hiszen a Chelsea óriási szerepet játszott az életemben. Nagyon élveztem a közös munkát az edzői stábbal és a futballistákkal, akiknek ezúton is szeretnék sok szerencsét kívánni a jövőre nézve" - nyilatkozta Wilkins.

"Az LMA jogi tanácsadói segítenek nekem, hogy választ kapjak a tisztességtelen elbocsátásommal kapcsolatos kérdéseimre, de igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy elkerüljük a pereskedést."

Wilkins 2008-ban csatlakozott másodszor a szakvezetéshez, s nagy szerepe volt a Kékek tavalyi duplázásában. Sőt, játékos-pályafutásának első profi klubja is a Chelsea volt, az egykori középpályás hat esztendőn át szolgálta a klubot, mielőtt az ősi rivális Manchester Unitedhez szerződött.

Wilkins menesztésével kapcsolatban egyébként Carlo Ancelotti kijelentette, hogy neki egyáltalán nem volt szerepe a döntésben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Lecserélték Ancelotti jobbkezét
Michael Emenalo személyében nigériai segítője lesz Carlo Ancelottinak, a Chelsea olasz menedzserének - jelentette be az angol bajnoki címvédő pénteken hivatalos honlapján....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chelsea: távozott Ancelotti segítője
Lezárult egy korszak az angol bajnokcsapat életében: elhagyta a klubot Carlo Ancelotti segítője, a korábbi kiváló középpályás, Ray Wilkins. Az 54 éves sportember több megszakítással közel tíz évet töltött a londoni klubnál....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu