KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PRESINGER_ADAM"
Megszerezte az MTK védőjét a Vidi 2009. június 24. 11:17 Hároméves szerződést kötött az FC Fehérvárral Présinger Ádám, az MTK hátvédje. A 20 éves futballista az elmúlt idényt kölcsönben a Pécs csapatánál töltötte. Minderről a Fejér megyei klub hivatalos weboldala számolt be.
 
Nagy Olivér: Nem lesz gond szerdán! 2008. július 21. 16:30 Néhány apróbb sérülés és az izomfájdalom a sorozatterhelés velejárója, komolyabb bajról azonban szerencsére nem számolhatunk be, az eltiltását töltő Simon Andráson kívül várhatóan valamennyi játékosára számíthat Sisa Tibor szerdán, a csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében. A jelek szerint Nagy Olivér is pályára léphet az olaszok ellen.
 
Csehország után irány Dél-Európa? 2008. július 16. 14:11 Egy korosztályos világverseny nem csupán az ifjú titánok értékmérő seregszemléje, hanem az európai sztárklubok éléskamrája is egyben. Ezt a feltevést a csehországi U19-es labdarúgó Eb is alátámasztja, ahol a pályák körül állandóan sürögnek-forognak a játékosmegyfigyelők. Jelenlétükkel természetesen a magyar fiatalok is tisztában vannak, többségük legszívesebben Dél-Európa felé venné az irányt. Présinger Ádámnál és Nikházi Márknál egyértelműen Olaszország a favorit.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu