KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PHILIPPE_COUTINHO"
Hosszú távon tervez Coutinhóval a Pool 2015. február 2. 23:05 Kész tényként közlik Angliában, hogy új, 2020-ig szóló szerződést írt alá a Liverpoolnál Philippe Coutinho, a csapat 22 éves játékmestere.
 
Coutinho a brazil válogatottban! 2014. augusztus 19. 18:20 Kihirdették az első brazil keretet a második Dunga-érában (a Kolumbia és Ecuador elleni felkészülési mérkőzésekre). Mindössze tízen maradtak a vb-kontingensből! Júlio César, Dani Alves, Marcelo, Maxwell, Paulinho is a mellőzöttek között. Kaká, Robinho, Pato, Lucas Moura sem kapott meghívót. Két nafy reménységre, Coutinhóra és Marquinhosra viszont számít Dunga.
 
Műteni kell a Liverpool középpályását 2013. szeptember 18. 14:44 A jelek szerint meg kell operálni Philippe Coutinho vállát. A Liverpool FC fiatal brazil középpályása a Swansea City elleni angol bajnokin szenvedett sérülést, amiért le is kellett cserélni, és már akkor lehetett látni, hogy valami gond van a vállával.
 
Coutinho és Aspas reményt ad a Poolnak 2013. július 28. 15:44 Philippe Coutinho és Iago Aspas csodálatos produkciójának köszönhetően simán, 3-0-val lépte le Thaiföld válogatottját a Liverpool FC utolsó ázsiai felkészülési meccsén Bangkokban, vasárnap délután. Mindketten góllal és gólpasszal zártak, Gerrard szerezte a harmadik találatot. Thaiföld nem is emlékeztetett ara az együttesre, amely a közelmúltban 5-1-re verte Kínát idegenben. Az LFC eddig 100 százalékos az előszezonban.
 
Moratti: Igen, eladtuk Coutinhót is 2013. január 28. 18:34 Az Inter elnöke hétfő délután megerősítette azt, ami a hétvégén a brit és az olasz sajtóban már kiszivárgott: Philippe Coutinho a Liverpool játékosának tekinthető. A 23 éves brazil támadó a várakozások szerint a következő órákban esik át az ilyenkor kötelező orvosin, a Vörösök bejelentése sem várathat sokat magára.
 
Coutinho a Liverpoolé - nem hivatalos 2013. január 26. 16:54 Több olasz és angol lap is bejelentette: a Liverpool FC-nél légióskodik tovább Philippe Coutinho, az Inter virtuozitásáról híres technikás brazil támadója. Jonathan Northcroft, a Sunday Times tudósítója úgy tudja, Coutinho hétfőn esik át az orvosi vizsgálaton a Mersey-parton, vételára pedig alacsonyabb a vártnál: 10 millió euró.
 
A „spanyol Cityé” lehet az Inter tinije 2011. április 9. 16:27 Olasz értesülések szerint kész a következő szezonra a Málagának kölcsönadni Philippe Coutinhót az Inter labdarúgócsapata.
 
Klubvébé: brazil ásza nélkül az Inter 2010. november 30. 11:35 Az Inter kihirdette a december nyolcadikán kezdődő Klubvilágbajnokságra utazó 23 fős keretét. Egyetlen meglepetésről tudunk csak beszámolni, Coutinho bevetését nem érdemes megkockáztatni, így ő kimarad az egyesült arab emírségekbeli tornáról.
 
Kihagyja a klubvébét az Inter szélsője 2010. november 20. 13:42 Várhatóan két hónapos kihagyás elé néz az Internazionale brazil szélsője Philippe Coutinho, aki a pénteki tréningen combizomhúzódást szenvedett. A 18 esztendős futballista így minden bizonnyal kihagyja az olaszok számára december 15-én kezdődő klubvilágbajnokságot is - értesült a tuttomercatoweb.com.
 
Bréking: megsérült Coutinho 2010. november 19. 12:10 Izomhúzódást szenvedett a pénteki edzésen Philippe Coutinho, az Inter brazil támadó középpályása. Bővebb tájékoztatás délután várható az ügyben.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu