KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PETR CECH"
Megműtötték Petr Cecht 2014. május 8. 14:11 Nyolc-tíz hét múlva kezdheti meg az edzéseket Petr Cech, a Chelsea futballcsapatának 31 éves kapusa, akit április 22-én elszenvedett vállsérülése miatt szerdán megműtöttek.
 
Cechet hidegen hagyja a vereség 2012. június 2. 12:12 Bár a labdarúgó Európa-bajnokság főpróbája a cseh válogatottnak nem sikerült, csüggedésre nincs semmi ok - írja a szombati prágai sajtó a vendégsikert hozó pénteki Csehország-Magyarország (1-2) felkészülési mérkőzést kommentálva.
 
Cech négy évvel hosszabbított 2012. május 28. 19:50 Petr Cech új, négy évre szóló szerződést írt alá a Chelsea-vel. Az Európa-bajnokságra készülő cseh kapus bízik benne, a folytatás is annyira sikeres lesz, mint az elmúlt nyolc esztendő.
 
„Messi is csak ember” 2012. április 18. 16:42 Petr Cech nagyon tart Lionel Messitől a szerda esti Bajnokok Ligája-elődöntő előtt, de a Chelsea kapusa emlékeztetett rá, a háromszoros aranylabdást is fel lehet tartóztatni.
 
Cech ötödször is a legjobb Csehországban 2012. február 28. 11:54 Petr Cech, a londoni Chelsea kapusa egymás után negyedszer lett az év labdarúgója Csehországban. A népszerű futballista ezzel összességében ötödször szerezte meg a kitüntető címet, amelyet először 2005-ben kapott meg.
 
Lezárul Cech karrierje a Chelsea-nél? 2011. december 3. 11:25 Angol lapértesülések szerint sorsdöntő hónapok előtt áll Petr Cech, aki 2004-es érkezése óta első számú kapusként segíti a Chelsea-t. Andre Villas-Boas menedzser ugyanis úgy tervezi, a következő szezonban már az Atlético Madridnak kölcsönadott Thibaut Courtois lenne a „kedvezményezett”.
 
Így pihen” a Chelsea sztárkapusa – videó 2011. október 12. 13:36 Nem tartozik a botrányhősök közé, így pályán kívüli életével ritkán kerül a reflektorfénybe a Chelsea világklasszis kapusa! Petr Cech elsősorban a pályán igyekszik felhívni magára a figyelmet, pedig lenne mire büszkélkednie, hiszen remek passziót talált magának, és amennyire teheti, képezi is magát.
 
Cech edzésben, a hétvégén szerepelhet 2011. szeptember 6. 15:26 Jó hír érkezett a Chelsea szurkolói számára, hiszen a vártnál hamarabb edzésbe állt, és a hétvégén már pályára is léphet Petr Cech.
 
Chelsea: négy hét pihenő Petr Cechnek 2011. augusztus 18. 14:42 Kellemetlen hírt jelentette be André Villas-Boas csütörtöki sajtótájékoztatóján, hiszen a Chelsea első számú kapusa, a mindig megbízható teljesítményt nyújtó Petr Cech négy hétre harcképtelenné vált.
 
Petr Cech: De Gea óriási rizikót jelent 2011. július 3. 16:00 Óriási előnyt, de egyben óriási kockázatot is hordozhat magában, hogy a Manchester United az alig 20 éves David De Geát vásárolta meg a visszavonult Edwin van der Sar utódjának - vélekedik a Chelsea múlt idénybeli legjobbja, Petr Cech.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu