KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PEDRO LEÓN"
Hat hétre kidőlt a Real mostohagyermeke 2011. október 30. 13:50 Műtéten esett át a Real Madridtól kölcsönben a Getafénál szereplő Pedro León, aki emiatt hathetes kihagyásra készül.
 
Pedro León elhagyta a Real Madridot 2011. augusztus 31. 13:30 A Getafe hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy opciós joggal kölcsönvette a szezonra Pedro Leónt, a Real Madrid szélsőjét.
 
Angliába vinnék a Real mostohagyerekét 2011. augusztus 11. 18:21 Pedro León egyre több problémát okoz a Real Madridnak, hiszen miután hosszú tárgyalások után úgy tűnt, visszatér a Getaféhoz, végül kijelentette, nincs ínyére a volt csapatában való játék. Jelentkező van bőven rá, mindjárt hárman Angliából.
 
Topligák: íme a szezon lúzercsapata! 2011. június 26. 14:49 Az olvasói és szerkesztői álomcsapattal megvagyunk, immár tudjuk, kik voltak az elmúlt idény legjobban teljesítő futballistái. Ezúttal a másik véglettel foglalkozunk, azokkal, akik a leginkább csalódást okoztak a magunk mögött hagyott szezonban. Az összeállítás során szakítottunk a 4-4-2-es felállással, és a Citrom-díjas tizenegyet 4-3-3-ban raktuk össze. Nézzük, kik azok, akik leginkább alulmúlták önmagukat és a várakozásokat a 2010/2011-es idényben!
 
Nincs maradása a Madrid-középpályásnak 2011. június 4. 14:49 Pedro León szinte bizonyosan elhagyja a Real Madridot annak ellenére, hogy szíve szerint még küzdene a csapatba kerülésért.
 
Verekedés a Real Madrid edzésén 2011. február 2. 12:28 Fernando Gago és Pedro León összeverekedett a Real Madrid edzésén, így aligha a véletlen műve, hogy mindketten kimaradtak a Sevilla elleni kupakeretből. Minden az argentin kemény belépőjével kezdődött.
 
Születőben az új Real Madrid 2010. július 16. 10:15 Radikálisan megváltozott a Real Madrid játékospolitikája az előző szezonhoz képest, láthatóan a jövő csapatát építi José Mourinho. A középpálya teljesen átalakul. Csütörtök este vált hivatalossá, hogy a Real hat esztendőre leigazolta a Getafe szélsőjét, Pedro Leónt.
 
„Pedro León a Real Madridé!” 2010. július 12. 17:09 Az egykori Real Madrid-ikon, jelenlegi Getafe-edző Michel sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a csapat kiváló szélsője, Pedro León a Real Madridhoz igazolt, de José Mourinho dönti el, hogy már a nyáron csatlakozik-e a királyi gárda keretéhez.
 
Real: jön Kolarov és Pedro León? 2010. június 10. 10:25 Harminc millió eurót adhat ki a Real Madrid a szerb balbekk Alekszandar Kolarov és a spanyol jobbszélső Pedro León játékjogára. Sajtóhírek szerint már mindkét játékos képviselőivel találkoztak a királya gárda sportvezetői.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu