Születőben az új Real Madrid

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 16. 10:15
Radikálisan megváltozott a Real Madrid játékospolitikája az előző szezonhoz képest, láthatóan a jövő csapatát építi José Mourinho. A középpálya teljesen átalakul. Csütörtök este vált hivatalossá, hogy a Real hat esztendőre leigazolta a Getafe szélsőjét, Pedro Leónt.


A napokban dőlt el, hogy León nem mehet vissza kölcsönbe a kiscsapathoz, már most számol vele José Mourinho vezetőedző. A 23 éves szélső harmincöt meccsen nyolc gólt szerzett az elmúlt szezonban. Pénteken esik át a kötelező orvosi vizsgálaton, csak azután következhet bemutatása.

A Marca máris új generációról és a csapat megreformálásáról beszél, és arról, hogy van, amikor úgy kezdődik a csapatépítés, hogy "Végy egy jó karmestert". Canales, Di María, Pedro León és a spanyol sajtó által biztos érkezőnek tekintett Khedira mind 23 évnél fiatalabb középpályás, akik előtt hatalmas jövő áll, ők adhat lendületet az "új Real Madridnak".

Nagyot fordult a világ a blancókkal 2009-hez képest, amikor "galaktikus" igazolásokkal kápráztatta el a madridistákat Florentino Pérez, mégis trófea nélkül zárta az idényt a királyi gárda.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu