KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PÉCS"
Botránnyá dagadt a vérvétel-ügy Pécsett 2008. november 16. 13:26 Különleges, félig-meddig rejtélyes ügy borzolta fel a pécsi kedélyeket, amelynek sporttal összefüggő vonzata is akadt. Még csütörtökön, szülői hozzájárulás nélkül vettek vért a baranyai megyeszékhely egyik iskolájában, öt kisgyermektől. A vérmintákra egy sportkutatás miatt volt szükség, de arra erre nem adtak engedélyt az arra jogosultak. A rendőrségre feljelentés még nem érkezett, az idő rövidsége miatt vasárnapig nem is érkezhetett. Sajtótájékoztatót az ügyben hétfőre ígértek, de az orvos már jelentkezett, beismerte, hogy ő állt a „partizánakció” mögött, mert sürgette az idő.
 
Diáksport: hetvennél több versenyző vett át díjat Pécsett 2008. október 9. 15:31 Még a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok tárgyalóterme is kicsinek bizonyult, amikor Danyi Gábor, a sporttagozatos iskola igazgatója a Pécsi Városi Sportiskolai Egyesület (PVSE) legkiválóbb versenyzőit részesítette jutalomban. Hetvennél többen vehettek át díjazást az atlétáktól egészen a vízilabdázókig.
 
Utcai futóverseny, Pécs: Európa Kulturális Fővárosa adta a távot 2008. szeptember 19. 22:25 Városi, utcai futóversenyt rendeztek Pécsett, abban a városban, amelyik 2010-ben lesz Európa Kulturális Fővárosa. Ezért aztán egy kör 2010, míg a hosszabb, a háromszorosa 6030 méter volt. A távokat 79 női és 185 férfi versenyző teljesítette a Trapp Nap belvárosi futóversenyét.
 
Vízilabda, Magyar Kupa: egri és pécsi siker a nyitányon 2008. szeptember 19. 21:14 A ZF Eger vízilabdacsapata minden negyedet nyerve, 18-11-re verte a BVSC-t a férfi Magyar Kupa selejtezőjének pécsi állomásán. A második összecsapáson a hazaiak, a hazaiak magabiztos győzelmet arattak a Fehérvár ellen.
 
Ökölvívás, Boszorkány Kupa: egy arany, két ezüst a magyar mérleg 2008. szeptember 6. 19:26 Három súlycsoport döntőjében volt érdekelt magyar versenyző a Boszorkány Kupa elnevezésű hagyományos pécsi női ökölvívótornán, melyen végül egy hazai győzelem született.
 
Női kosárlabda: a Pécsé lett Mazzante, az olasz-amerikai bedobó 2008. augusztus 5. 14:45 A MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapata leigazolta Kelly Anne Mazzantét, az olasz-amerikai kettős állampolgárságú bedobót. A játékos legutóbb a Szpartak Moszkva együttesében szerepelt, de úgy érezte, nem kapott annyi lehetőséget, mint amennyit megérdemelt volna. Ezért most egy szezon erejéig Pécsre írt alá szerződést.
 
Kosárlabda: Füzy Ákos szerint a szerb Krnjicsé lehet a jövő 2008. augusztus 1. 17:53 Szerb centert igazolt a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapata. A 17 éves Szara Krnijcs az ötös poszton vethető be. A 193 centiméter magas kosarashölgy nemzetközi tapasztalattal, koránál fogva nem rendelkezhet, de távlati, stratégiai befektetésnek jó lehet a baranyaikanak.
 
Tájékozódási futás: 2011-ben szenior vb-t rendeznek Pécsen 2008. július 23. 14:31 A pályafutásukat befejezni nem szándékozó, de már idősebb sportolók számára, tájékozódási futó világbajnokságot rendezhet Pécs városa 2011-ben. Mindez a csehországi Olomuc városában dőlt el, ahol a nemzetközi szövetség ülésezett, majd hozott döntést a világesemény helyszínéről.
 
Pécs: a PMFC focistái idegenben készülnek az új idényre 2008. július 9. 09:02 Mégis Szigetváron játssza le soros előkészületi meccsét a PMFC-Pécs Plaza NB II-es labdarúgócsapata. Szombaton, az egymás közötti játék után felvetődött, hogy a román Déva elleni, július 9-én, szerdán, 18 órakor kezdődő mérkőzésnek a Stadion utca adna otthont, ám aztán ezt elvetették.
 
Kézilabda: politikai okok miatt távozhatott Kelemen László 2008. július 1. 20:45 Előbb felkérték Kelemen Lászlót, hogy legyen a női kézilabda NB I-be feljutott PIKKER-PTE-PEAC ügyvezetője 2008. július 1-től, aztán mégis irányító nélkül maradtak a pécsi egyetemisták. A kiválasztott ugyanis elsőre igent mondott, de mire elfoglalhatta volna a posztot, addigra már le is mondott.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu