Diáksport: hetvennél több versenyző vett át díjat Pécsett

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 9. 15:31
Még a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok tárgyalóterme is kicsinek bizonyult, amikor Danyi Gábor, a sporttagozatos iskola igazgatója a Pécsi Városi Sportiskolai Egyesület (PVSE) legkiválóbb versenyzőit részesítette jutalomban. Hetvennél többen vehettek át díjazást az atlétáktól egészen a vízilabdázókig.


 

Danyi Gábor az esemény után elmondta, korábban még sohasem volt ekkora számú diák a meghívottak között, vagyis a pécsi utánpótlás-nevelés jó úton jár, és a kiemelkedő eredmények sem maradtak el. Ennek látszólag ellentmond, mégis igaz, hogy egyre nehezebb a fiatalokat rábírni a rendszeres mozgásra.

 

A létesítményekkel is akad gond a városban, mert amelyek rendelkezésre állnak, azok mind megfelelő színvonalúak, ám egyre szűkösebben férnek el rajta az edzeni vágyók. Különösen zsúfolt a sportuszoda, ahol az úszókon kívül a vízilabdázók, a triatlonosok és az öttusázók is rendszeres vendégek.

 

Vagyis a testnevelők és edzők jó nevelő és szervezőmunkát végeznek, de néhány beruházás mindenképpen elkelne, ha ennél is magasabb szintre szeretnék emelni a megyeszékhelyen a diáksportot.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu