KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAUL_POGBA"
Pogba szédületes csele videón! 2015. január 7. 19:02 Lenyűgöző csellel örvendeztette meg a Juventus-szurkolókat és a futballhíveket Paul Pogba az Inter elleni, keddi rangadón, 1-0-s állásnál. A francia középpályás olyan cselt (a szakzsargon szerint elasticót) mutatott be, amilyent Ronaldinhótól láthattunk fénykorában. Ha nem véd Handanovic, akkor ez akár a szezon gólja is lehetett volna.
 
Pogba volt az úr az Olimpicóban 2014. november 22. 23:38 Paul Pogba kétszer is hideg fejjel helyezett a hálóba, találatai között pedig Carlos Tévez is bevette Federico Marchetti kapuját, így a Juve túl is teljesítette a feladatát, 3-0-ra nyerni tudott szombat este az olasz fővárosban, a Lazio otthonában. Az Aranylabdára is jelölt francia középpályást a kapufa fosztotta meg a triplától. A táblázaton maradt a hárompontos differencia a két olasz BL-csapat között, hiszen a Roma hiába került már az 57. másodpercben hátrányba, a szünetben már 2-1-re vezetett, és sikeresen meg is őrizte ezt az eredményt Bergamóban. Vasárnap délután Napoli-Cagliari, este Milan-Inter a forduló programjában.
 
Pogba tudni véli, kié lesz az Aranylabda 2014. november 16. 16:52 Paul Pogba szerint nem is lehet kérdés, hogy ki nyeri a 2014-es Aranylabdát. A Juventus francia válogatott sztárja szerint harmadszor is "megkoronozzák" majd Cristiano Ronaldót a jövő januári FIFA-gálán.
 
Pogba a PSG bűvkörében 2014. január 16. 18:49 A PSG kapcsolatban áll a Juventus-középpályás Paul Pogba holdudvarával - értesült a France Football.
 
Pogba, a 2013-as Aranyfiú 2013. december 5. 12:58 Romelu Lukakut, Julian Draxlert, Raphael Varane-t és Marquinhost is maga mögé utasította valaki a 2013-as esztendő legjobb fiatal labdarúgójának választásán. Paul Pogba lett Európa legjobb U21-es játékosa! A Juventus 20 éves belső középpályása már át is vette a Tuttosport című olasz lap által alapított, egyre rangosabb elismerést.
 
Pogba célja az Aranylabda 2013. szeptember 8. 20:06 Paul Pogba a földkerekség legjobb játékosa szeretne lenni, ugyanakkor tudja, hogy hosszú út vezet odáig, hogy valaki elnyerje a futballvilág legrangosabb egyéni elismerését. Nem száll a fejébe a dicsőség.
 
Pogba hosszabbít - sajtóhír 2013. augusztus 6. 14:22 Az olasz bajnok Juventus 2018 nyaráig meghosszabbítja a júniusi U20-as világbajnokság legjobb játékosának megválasztott francia középpályása, Paul Pogba szerződését.
 
Pogba, Varane kezdhet, a legjobb CR kell 2013. március 22. 06:28 Minden a sztárválogatottak sikerét ígéri péntek este a vb-selejtező-sorozatban, kivételt képez talán a portugálok izraeli vendégjátéka, Cristiano Ronaldóék már most benne vannak slamasztikában, és ha ismét botlanak, nagy bajba kerülhetnek. A szerb-horvát, a lengyel-ukrán és a bosnyák-görög is nagy meccset hozhat. Sneijder fél év után tér vissza a hollandoknál. A franciák két tinisztárral, Pogbával és Varane-nal kezdhetnek a Stade de France-ban.
 
Vb-selejtezők: Pogba a válogatottban 2013. március 15. 00:02 Először küldött meghívót a válogatottba Didier Deschamps Paul Pogbának, a Juventus 20 éves belső középpályásának, aki Grúzia vagy Spanyolország ellen debütálhat majd március végén Franciaország mezében, vb-selejtezőn. Varane is tagja a kontingensnek. A német szövetségi kapitány Joachim Löw továbbra is mellőzi Stefan Kiesslinget, dacára annak, hogy nem számíthat Miroslav Kloséra. Szerinte - egyelőre - nem üti meg a nemzetközi szintet a Leverkusen 16 gólos csatára. A portugáloknál Machado, Martins, Almeida, Pizzi, és Vieirinha is új név az Ecuador elleni kerethez képest. Sérülés miatt hiányzik Nani.
 
„Pogba olyan, mint egy Dali-festmény” 2013. január 21. 16:48 VIDEÓ! Mennyi lehet Paul Pogba ára az átigazolási piacon? 12 millió euró? 13 millió euró? Ha azt vesszük, hogy Európa tíz legnagyobb futballtehetsége közül az egyik ő lehet, akkor akár 30-40 millióra is becsülhetjük ezt az összeget. Ügynöke, Mino Raiola szerint viszont felbecsülhetlen ez az érték. Pogba a hétvégi Zebrák derbijén adott először igazi ízelítőt abból, milyen csodafegyver került a nyáron a Juve kezébe.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu