„Pogba olyan, mint egy Dali-festmény”

Szerző: SHLétrehozva: 2013. január 21. 16:48
VIDEÓ! Mennyi lehet Paul Pogba ára az átigazolási piacon? 12 millió euró? 13 millió euró? Ha azt vesszük, hogy Európa tíz legnagyobb futballtehetsége közül az egyik ő lehet, akkor akár 30-40 millióra is becsülhetjük ezt az összeget. Ügynöke, Mino Raiola szerint viszont felbecsülhetlen ez az érték. Pogba a hétvégi Zebrák derbijén adott először igazi ízelítőt abból, milyen csodafegyver került a nyáron a Juve kezébe.


"Megmutatta, mit tud, de még sokat kell dolgoznia, erősödnie, és fontos az is, hogy mindkét lábával a talajon maradjon. Akkor posztján a világ egyik legjobbja lehet, ez csak rajta múlik" - nyilatkozta ügynöke, Mino Raiola, aki szerint Manchesterben alulértékelhették a játékost, arra utalt, hogy nem tarthatták győztes típusnak, elég elszántnak és alázatosnak (Pogba ingyen érkezett a nyáron, miután nem tudott megállapodni a hosszabbításról Sir Alex Fergusonnal és a Manchester Uniteddel, így pedig lejárt a szerződése).

"Nem kell problémát csinálni abból, hogy mennyi a vételára. Egyszerűen nincs ára. Pogba nem eladó. A nagy műalkotások ritka kincsnek számítanak, és sokan szeretnék a birtokukban tudni azokat. Pont ugyanez a helyzet vele."

"Megértem, ha aggódnak a Juve-szurkolók amiatt, hogy egy dúsgazdag klubtulajdonos bejelentkezik érte. Nyáron a Bayern, a Barca, a Real és az Inter is érdeklődött nálam, és nekem az a feladatom, hogy a lehető legjobban képviseljem a játékos érdekeit."

Raiola szerint a francia középpályás - akit sokan a világ tíz legnagyobb futbelltehetsége között tartanak számon - Pirlo helyén is megállhatja a helyét, de bárhol belső középpályán, sőt, szükség esetén középhátvédként is.

JUVENTUS-UDINESE 4-0, POGBA EMLÉKEZETES DUPLÁJA

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu