Pogba tudni véli, kié lesz az Aranylabda

Szerző: SHLétrehozva: 2014. november 16. 16:52
Paul Pogba szerint nem is lehet kérdés, hogy ki nyeri a 2014-es Aranylabdát. A Juventus francia válogatott sztárja szerint harmadszor is "megkoronozzák" majd Cristiano Ronaldót a jövő januári FIFA-gálán.


“Szerintem Cristiano nyeri. Számomra ez nyilvánvaló, van egyáltalán valaki aki számára nem?" - mondta a France Football kérdésére a Juventus játékosa, aki maga is jelölt a labdarúgás legrangosabb egyéni díjára.

Pogba jól érzi magát a torinóiaknál, akikkel a közelmúltban hosszabbított 2019-ig, de bizonyos, hogy  jövő nyáron is próbát tesz majd a leigazolására a tehetős PSG, a Real, vagy esetleg az MU. Korábban 60-70 millió eurós ajánlatok lehetőségéről is cikkeztek a nemzetközi futballsajtóban a posztján már 21 évesen a világ egyik legjobbjának tartott középályással kapcsolatban.

CR egyébként amellett, hogy BL-győztes lett a Reallal, fergeteges rekordot is felállított az első számú kupasorozatban, ahol 17 találattal lett a szezon gólkirálya. Bár a vb nem sikerült jól számára, az új idényre is kitartott a lendülete, már 25-ször villant (a válogatottban és klubcsapatban együttvéve), a közelébe sem ér senki ebben az összevetésben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
FIFA-Aranylabda: CR7 vagy világbajnokok?
Hat világbajnok és a tavalyi győztes Cristiano Ronaldo is szerepel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Év játékosa díjának jelöltjei között....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: paul_pogba
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu