KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ÖTTUSA"
Aranyérmes a magyar öttusacsapat 2014. július 13. 19:42 Aranyérmet nyert a magyar csapat a férfiak hagyományos versenyében a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokságon.
 
Botrányba fulladt a lovaglás Acapulcóban 2014. március 1. 12:12 A kombinált szám előtt félbeszakadt és végeredmény nélkül zárult a női verseny döntője az öttusázók idei első világkupaversenyén, Acapulcóban, helyi idő szerint pénteken.
 
Kilencmilliárd az öttusának 2014. február 4. 15:06 Az EMMI Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkársága és a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) a Nemzeti Lovardában, sajtótájékoztatón mutatta be a szövetség hosszú távú sportágfejlesztési koncepcióját. Mint elhangzott: a szövetség 9,5 milliárd forintos állami támogatást kap sportágfejlesztésre a 2020-ig tartó időszakra.
 
Leszerepeltek öttusázóink 2013. augusztus 24. 15:20 A férfiak döntőjében sem sikerült magyar versenyzőnek az élmezőnyben végeznie a tajvani Kaohsziungban zajló öttusa-világbajnokságon, melyen Kasza Róbert a 12., Demeter Bence a 14., Marosi Ádám pedig a 24. helyen végzett.
 
Magyarország az éremtábla élén 2013. július 17. 20:05 A magyar válogatott 3 arany és egy ezüstéremmel a lengyelországi Drzonkówban szerdán befejeződött öttusa Európa-bajnokság éremtáblázatának élén végzett. A magyarok csupán a hagyományos egyéni és csapatversenyben indultak, a két váltót, valamint a vegyesváltót kihagyták, mégis a legjobb teljesítményt nyújtották.
 
Öttusa: a lovaglás a magyarokról szólt! 2012. augusztus 11. 19:07 A két magyar versenyző volt a lovaglás nagy nyertese (az olasz De Luca mellett) a londoni olimpia öttusaversenyén, a Greenwich Parkban. Mindketten ott vannak az első ötben a kombinált lövészet előtt, éremért futhatnak és lőhetnek majd!
 
Öttusa: két magyar a top hétben 2012. augusztus 11. 15:17 Kasza Róbert a hatodik, Marosi Ádám a hetedik helyen áll az úszás után szombaton a londoni olimpia öttusaversenyén.
 
Kedden indulnak az öttusázók 2012. augusztus 6. 17:00 Néhányan már a szabadságukat töltik olimpiai versenyeik után, a londoni játékok programjának utolsó részében szereplő öttusa hazai képviselői viszont csak kedden utaznak el a brit fővárosba.
 
Eb-bronzérmes a női öttusacsapat 2012. július 6. 21:27 Bronzérmet nyert a Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Tóth Adrienn összeállítású csapat a szófiai öttusa Európa-bajnokság pénteki hagyományos női versenyében. Egyéniben Gyenesei szerepelt a legjobban, ő ötödik lett, míg az olimpiára készülő - tavaly világbajnoki ezüstérmes - Kovács a hetedik, az elmúlt évi kontinensviadal másodikja, az ugyancsak londoni olimpikon Tóth pedig a 17. helyen végzett. Az egyéni induló Földházi Zsófia 29.-ként zárt. Győzött a litván Laura Asadauskaite, melléje a dobogóra még két ukrán, Irina Hohlova és Hanna Burjak állhatott fel. Csapatban a magyarokat az oroszok és a britek előzték meg.
 
Mind a négy magyar Eb-döntős 2012. július 4. 20:05 Mind a négy magyar induló bejutott a női verseny pénteki döntőjébe a Szófiában zajló öttusa Európa-bajnokságon.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu