KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OSCAR_DE_LA_HOYA"
De La Hoya öngyilkos akart lenni 2011. augusztus 31. 11:57 Az egykori legendás ökölvívó, Oscar De La Hoya bevallotta, az elmúlt hónapokban többször is komolyan fontolóra vette az öngyilkosságot, és állandó harcot vív a droggal és az alkohollal.
 
Végleges: De la Hoya visszavonul 2009. április 14. 21:54 Bejelentette visszavonulását a kiváló ökölvívó, Oscar de la Hoya.
 
De La Hoya: Pacquaio nem is üt nagyokat! 2009. február 23. 10:53 Oscar De La Hoya szerint a Pacquaio elleni mérkőzésén annyira gyengének és tehetetlennek érezte magát, hogy már csak arra várt, hogy beszedje a megváltó ütést.
 
Oscar De La Hoya mégsem vonul vissza? 2008. december 28. 13:53 Korábban úgy tűnt, a december 7-ei Manny Pacquiao elleni mérkőzés után visszavonul a boksz történetének egyik legnagyobb alakja, az amerikai Oscar De La Hoya, ám mexikói lapértesülések szerint a kiváló bokszoló folytatja, és egy Azték-stadionban megrendezendő csúcsmeccsel koronázza meg nem mindennapi pályafutását.
 
De La Hoya mégsem vonul vissza? 2008. december 28. 12:16 Visszavonulás helyett lehet, hogy a folytatást választja Oscar De La Hoya, az egyik legnépszerűbb profi ökölvívó, aki állítólag 2009-ben Julio César Chávez Jr.-ral csap össze.
 
Szanaszét verték Oscar De La Hoyát 2008. december 7. 07:42 Oscar De La Hoyát nyolc meneten keresztül osztotta-sorozta Manny Pacquiao, mígnem az Aranyifjú úgy döntött, véget vet szenvedésének, és bedobja a törölközőt. Az amerikai öklöző önmaga árnyékaként mozgott a ringben, és szinte értékelhető ütés nélkül volt kénytelen feladni a váltósúlyú mérkőzést. A filippínó rendkívül érett bunyóval, villámgyors egyenesekkel és horgokkal „terrorizálta” ellenfelét, és nem egyszer arra is futotta erejéből, hogy valósággal kigúnyolja a szorítóban a világ legnépszerűbb bokszolóját.
 
De La Hoya: új edzővel Pacquiao ellen 2008. szeptember 24. 12:39 Oscar De La Hoya új edzővel, a legendás Nacho Beristain irányításával készül fel utolsó profi ökölvívó-mérkőzésére. A hat súlycsoportban is vb-övet szerzett amerikainak azért kellett új trénert keresnie, mert edzője, az idősebb Floyd Mayweather még az előtt elvállalta Ricky Hatton felkészítését, hogy De La Hoyának és menedzsmentjének sikerült volna megegyeznie a thaiföldi Many Pacquiao képviselőivel.
 
Ökölvívás: Pacquiao ellen vonul vissza De La Hoya 2008. augusztus 28. 12:10 Minden jel szerint eldőlt, hogy a profi ökölvívás legnagyobbjai között jegyzett amerikai Oscar De La Hoya a Fülöp-szigeteki klasszis, Manny Pacquiao ellen vívja utolsó mérkőzését, mielőtt az év végén visszavonulna.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu