Oscar De La Hoya mégsem vonul vissza?

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 28. 13:53
Korábban úgy tűnt, a december 7-ei Manny Pacquiao elleni mérkőzés után visszavonul a boksz történetének egyik legnagyobb alakja, az amerikai Oscar De La Hoya, ám mexikói lapértesülések szerint a kiváló bokszoló folytatja, és egy Azték-stadionban megrendezendő csúcsmeccsel koronázza meg nem mindennapi pályafutását.


December elején csúnya vereséget szenvedett De La Hoya a Fülöp-szigetek-i Manny Pacquiaótól, s az amerikai nem nyilatkozott kedvezően a folytatást illetően.

"A szívem azt súgja, folytassam a bunyót, ám a szervezetem ennek az ellenkezőjére ösztökél"- árulta el az összecsapás után.

Vasárnap azonban a profiboksz.hu mexikói lapértesülésekre hivatkozva kürtölte világgá, elképzelhető, hogy Oscar De La Hoya folytatja pályafutását, és 2009-ben a mexikóvárosi Azték Stadionban csap össze Julio César Chávez Jr-rel.

A több mint százezer néző befogadására alkalmas aréna kiváló meccset láthatna, hiszen a mexikói szülőktől származó Aranyifjú nagy álma volt, hogy a híres Aztékban lépjen kötelek közé, mégpedig egy hazai, mexikói bunyós ellen. Külön pikantériát ad a találkozónak, hogy a De La Hoyánál mintegy 13 évvel fiatalabb leendő ellenfélének édesapja is bokszoló volt, akit az amerikai a kilencvenes évek második felében kétszer is legyőzött.

A találkozó anyagi vonzata sem mellékes, egy ennyire eladható meccs nem kevés bevételt hozna az Aranyifjúnak, aki már az amúgy leléptetéssel végződött december 7-ei gálán is 54 millió dollárt kaszírozott.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu