KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NIKO KRANJCAR"
Olaszországba vinnék a londoni sztárt 2011. május 2. 18:20 Könnyen elképzelhető, hogy idén nyáron csapatot cserél Niko Krajncar, a Tottenham Hotspur horvát középpályása. A technikás játékost olasz klubok szeretnék szerződtetni.
 
Besokallt, távozna a Tottenhamtől 2011. március 30. 21:18 Niko Kranjcar megelégelte a kevés játéklehetőséget, ezért ragaszkodik ahhoz, hogy a nyáron távozzon a Tottenham Hotspurtől.
 
Tottenham: áldozatot szed Van der Vaart 2010. november 17. 14:01 Hiába indult nagyszerűen tavaly Niko Kranjcar pályafutása a Tottenhamnél, a középpályás az idei szezonban zömében Rafael van der Vaart mögött a cserepadot koptatja, ezért kész lenne távozni az egyesülettől.
 
Távozhat a Tottenham horvátja 2010. október 5. 21:38 Aggodalmát fejezte ki Niko Kranjcar amiatt, hogy nem szerepel rendszeresen a Tottenham Hotspurben. A horvát középpályás tavalyi bokasérülése óta nem tudta visszaverekedni magát a kezdőbe, ezért fontolgatja távozását – értesült a The Times brit lap.
 
Kidőlt a Tottenham játékmestere 2010. április 16. 18:10 Már nem léphet pályára ebben a szezonban Niko Kranjcar, a Tottenham Hotspur horvát középpályása. A válogatott játékos bokasérülése miatt kénytelen kihagyni a bajnoki hajrát.
 
Kranjcar: Senki sem állhatja utunkat! 2008. június 20. 17:23 Horvátország-Törökország. Ízlelgetvén a második negyeddöntő párosítását, egyben biztosak lehetünk: egyik fél sem ismer lehetetlent, mindkét együttes a végsőkig űzi-hajtja a labdát és egymást – így nem csoda, ha a csoportjukból továbbjutottak. Az önbizalomtól duzzadó horvát labdarúgó-válogatott élete formájában érzi magát, és nem fél senkitől.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu